Kajanje za bivsim ljubavi

e ljudi, izgleda da je ukapirao da se zajeb'o... :lol: od kako smo ga pitali da li je on nevin, nema ga... :aha:

Nebitno jesam ili nisam to nije tema, medjutim ti sta mislis da si neka faca ako si imala seks pre braka? Znas li ti do samo pre 30, 35 godina i otkako postoji covecansto ranije kako su nazivali zene koje su imale seks pre braka? A ti se hvalis time danas ccc. Eto to je znak da su dosla zadnja vremena i uskoro ce kraj ovom svetu.

Nebitno jesam ili nisam to nije tema, medjutim ti sta mislis da si neka faca ako si imala seks pre braka? Znas li ti do samo pre 30, 35 godina i otkako postoji covecansto ranije kako su nazivali zene koje su imale seks pre braka? A ti se hvalis time danas ccc. Eto to je znak da su dosla zadnja vremena i uskoro ce kraj ovom svetu.

tako sam i mislila... :zcepanje:
idi prijatelju da se moliš bogu da ti oprosti što si licemeran... :bye:

pa moja je teza ta da prave ljubavi nikad ne umiru iako se ljudi razilaze

sobzirom da pricas o njima i saljes poruke ima i vise od samo da je bivisi

prvo sve to zavisi od mnogo toga,od tipa veze,kad su raskinuli,dal joj je bio poslednji pre sadasnjeg itd...mrzi me sad da pisem eseje,pa da sumiram,ako si sa nekim kome verujes,onda mozes i da verujes da ta osoba zna svoje emocije i ko se na nju lozi a ko ne i da nece da se nalazi,ili kucka recimo sa bivsim koji jos bas nesto znaci ili kome ona znaci...ako joj ne verujes,onda koji si ***** s njom...inace znate koliko i udate i one sa momcima dnevno muvaju dr muskarci,mislim kad bi vam sve pricale,vi ne bi spavali lepo,al morate da pretpostavite da nece nista povodom toga preduzeti,ili ugrozavati vezu,ako ne verujete u to ko sto rekoh koji ste moj sa njom?

prvo sve to zavisi od mnogo toga,od tipa veze,kad su raskinuli,dal joj je bio poslednji pre sadasnjeg itd...mrzi me sad da pisem eseje,pa da sumiram,ako si sa nekim kome verujes,onda mozes i da verujes da ta osoba zna svoje emocije i ko se na nju lozi a ko ne i da nece da se nalazi,ili kucka recimo sa bivsim koji jos bas nesto znaci ili kome ona znaci...ako joj ne verujes,onda koji si ***** s njom...inace znate koliko i udate i one sa momcima dnevno muvaju dr muskarci,mislim kad bi vam sve pricale,vi ne bi spavali lepo,al morate da pretpostavite da nece nista povodom toga preduzeti,ili ugrozavati vezu,ako ne verujete u to ko sto rekoh koji ste moj sa njom?

sve ja to znam i ne kukam ja vec iznosim moj vid stanja

naravno da sam sa svakom, sa kojom sam imao ozbiljnu vezu, imao i poverenje da nije tako sama kazes ne bi bio u vez

bile su neke sa kojima sam se muvao i htele bas to da sede na dve stolice da imaju ko navodnu "slobodu" da rade sta hoce i sa kime hoce, e te su samo kres kombinacija...

Na sta mislis ?
Pa svako ima nekog za koga se kaje...?

Ako se pokazalo sa je losa osoba, poremecaji licnosti, ubica, pedofil.....
zdrava individua ce da se kaje, i opere ruke od takvog...

Pa nema svako. Bogu hvala sa ubicama i pedofilima se ne vucaram.

A za bivse kakvi god da su, moji su, i u jednom trenutku su mi bili savrseni. Sama sam ih birala, svjesno. Cemu onda kajanje?

Pa nema svako. Bogu hvala sa ubicama i pedofilima se ne vucaram.

A za bivse kakvi god da su, moji su, i u jednom trenutku su mi bili savrseni. Sama sam ih birala, svjesno. Cemu onda kajanje?

Pa budi sigurna da postoje zene koje su krenule da izlaze s nekim..i tek kasnije saznale da imaju neke dosijee u policiji.
Kajanje znaci da ako bi se opet nasla u situaciji da odlucujes da li ces izlaziti s nekum deckom -sada bi odgovorila NE.

I ponavljam bezmalo svaka osoba ima neku vezu koju ne bi ponovila :)

Ko je pravoslavac ali istinski razumeceme. Kajanje cisti srce a sex pre braka je greh. Tako da onaj ko je istinski pravoslavac zna da ako je imao seks pre brsaka mora da se pokaje i ispoveda da bi mu bilo oprosten taj greh. Zato sam bio nedorecen da vidim imali jos neko ko zna sta je seks pre braka i osecali da je to greh. Ali istina , dosli smo do kraja puta sodoma i gomora je danas ceo svet jer gle svi me ismejaste.
Klasicno pravdanje patoloske nesigurnosti besmislenom religioznom dogmom. Seksualnu etiku iz poslanica je izmislio lik u celibatu, sa neuroticnim prezirom prema seksu, i teski mizoginista. Smatrao je seks neukusnom i neprijatnom ali neophodnom ljudskom potrebom, kao odlazak u toalet. Smatrao je da ljudi treba da odrade seks sto pre moguce i nastave sa molitvom, a supruznike je smatrao ekvivalentom WC solja. Njegovi bolestni stavovi ljudima nisu doneli nista sem patnje, bola, krivice i mentalne torture, a njegovo anti-seksualno tandrkanje psihicki osakatilo milione kroz generacije posle njegove smrti. Nasao si ciju ces filozofiju da usvojis.

Covecanstvo postoji mnogo duze od koncepta braka.

Poslednja izmena:

Back