Kafici u Somboru ?!

Sta mi hoces sa tim reci ?? Nemislis mi valda reci da je to nesto "besonderes" ako ides u gymasiju ili ako si bio u gymnasiju, kod nas je gymnasija standard ako hoces kaznije neki bolji posao da dobijes, nevidim nista "besonderes" ako si zavrsio gymnasiju, mislim da ce to uskoro svugde biti standard !!!

lol... to je bila šala? :lol:
da ti pojasnim smisao šale? gimnazija je ‚‚elitna škola‚‚ a pola gimnazije je radnim danima više u kafani nego na časovima. a tu je i direktor koji forsira ćirilicu itd itd.
Imaš li ti imalo smisla za humor čovek? :lol:

Uglavnom kada vec pricate toliko o satu.Ulazim ja juce u sat, kad ono opste narodno veselje, pun sat.Mislim se ja sta se to slavi, kad ono pocetak raspusta.Kad ono posle 3 pelina, i meni veselo. Pozdrav svima koji izlaze u hrast. Klonite se droge i nauke.

Moje omiljeno mesto u gradu :arrow: DesArts.... samo, sad je tamo hladno.... ne sluzhe ih neshto oni kandelabri.
:arrow: Qndalini
:arrow: Mali Aquarium, neam pojma da li to sada radi, preko zime... chini mi se da sam chula neq mjuzikicu nedavno... :rolleyes:
:arrow: Godo, aaaa, shteta shto je zatvoren :(
:arrow: Chelsea, a imaju i dobru pizzu :D
:arrow: Che je bio dobar, ali to je bilo davno, nikad se vishe nisam tamo pojavila i nemam pojma da li to mesto uopshte radi. :?

Back