Kafici u Somboru ?!

caoske....
pa ovako da pocnemo mr. gentleman.
reci mi koliko ti je godina i gde izlazis po ffm...mainzu ...rhein-main gebiet
pa ti mogu reci koje bi ti se lokacije svidjale u somboru
imam ok prijatelje tamo...pa ti mogu srediti da imas drustvo ;-)

pozdrav iz wiesbadena

da iz wiesbadena...

ovo u mainzu neznam...ali cocoon znam

pa ovako.....klub...cafe bar kundalina...neznam da li je preko zime cafe de sol otvoren..
i mali akvarium...leti mnogo dobro mesto...po meni..a mislim da je i tvoj fazon
galerija....dobra muzika...ali samo klinci...i mnogo tuce
eden....ti je slicno kao gagos u ffm...turbo folk......i klinci
a u operi takodje turbo folk...malo kao starija masa...ali nista narucito...kann ich nicht weiterempfehlen
des arts je fin kafic...neobican....mehr anständiges gibts nicht

Tipicna prica( u 90% slucajeva-jedino tuce nije bas taj procenat)

1 lik: Ocemo do grada veceras ?
2 lik: Moze. ocemo piti?
1 lik: Naravno, moze kod mene veceras moji cu otisli na selo.
2 lik: a gde cemo veceras posle cuganja
1 lik: idemo u (neki kafic) tamo cemo popiti jedno pice pa idemo u diskoteku al tek posle (12-01h) kad se ne placa vise ulaz (jeb ga to ti je jos jedno pice)

E sad-posle kucnog sljokanja krece se u grad nekad se jos ponese neka cuga npr. 1/2 l dedine domace rakije sto se moze sakriti u neki dzep od jakne (zimska varjanta izlaska)
U kafic kad ulazis ako znas gazdu onda si "faca" - iako on ima i 40 godina cesto za njegovim stolom sede najzgodnije devojke ( negovim sam podebljao zato sto uglavnom ****** ceo dan zalepljena za stolicu eventualno ode da ruca ili u WC ) i ima ponasanje ko pubertetlija.Cak voli da se kurci i kaci sa gostima ( a ta stoka -"gosti" i posle toga 2 nedelje opet dodju u taj isti lokal ) i sad ti meni reci ko je ovde normalan?
A diskoteka e to ti je anarhija.Tamo se obavljaju i resavaju svi porodicni problemi
Sljam i vucibatine su najaktivnija grupa.Redosled aktivnosti:
Odmeravanje fiksirane grupe momaka (tu do troje ne vise) - odmeravanje znaci sa kime se sve znaju
E ako su ispunjeni uslovi (ako ih ima bar duplo manje i ne znaju nikoga) - Provokacija
Najcesci tip provokacije-čepanje(guranje uz djuskanje) ili smaranje devojaka u njihovom drustvu
E kad zaradis bocu u glavu i izbacivac te izbaci iz diskoteke-zavrsis u hitnoj na sivenju glave (i to bez lokalne anestezije - jbg. nema se)
Vreme je za pocinak a sutra objasni kevi kako si "zaradio" masnu na glavi.
U principu vrlo zivahan izlazak mada sad kad sam vec presao 25-u radije mi padne na pamet da idem na pecanje.....
Jbg. bas ti spamujem teme :)

da iz wiesbadena...

ovo u mainzu neznam...ali cocoon znam

pa ovako.....klub...cafe bar kundalina...neznam da li je preko zime cafe de sol otvoren..
i mali akvarium...leti mnogo dobro mesto...po meni..a mislim da je i tvoj fazon
galerija....dobra muzika...ali samo klinci...i mnogo tuce
eden....ti je slicno kao gagos u ffm...turbo folk......i klinci
a u operi takodje turbo folk...malo kao starija masa...ali nista narucito...kann ich nicht weiterempfehlen
des arts je fin kafic...neobican....mehr anständiges gibts nicht

Puno ti hvala sa te tips!!
gje ti izlazis ovdje u Wiesbadenu??

Tipicna prica( u 90% slucajeva-jedino tuce nije bas taj procenat)

1 lik: Ocemo do grada veceras ?
2 lik: Moze. ocemo piti?
1 lik: Naravno, moze kod mene veceras moji cu otisli na selo.
2 lik: a gde cemo veceras posle cuganja
1 lik: idemo u (neki kafic) tamo cemo popiti jedno pice pa idemo u diskoteku al tek posle (12-01h) kad se ne placa vise ulaz (jeb ga to ti je jos jedno pice)

E sad-posle kucnog sljokanja krece se u grad nekad se jos ponese neka cuga npr. 1/2 l dedine domace rakije sto se moze sakriti u neki dzep od jakne (zimska varjanta izlaska)
U kafic kad ulazis ako znas gazdu onda si "faca" - iako on ima i 40 godina cesto za njegovim stolom sede najzgodnije devojke ( negovim sam podebljao zato sto uglavnom ****** ceo dan zalepljena za stolicu eventualno ode da ruca ili u WC ) i ima ponasanje ko pubertetlija.Cak voli da se kurci i kaci sa gostima ( a ta stoka -"gosti" i posle toga 2 nedelje opet dodju u taj isti lokal ) i sad ti meni reci ko je ovde normalan?
A diskoteka e to ti je anarhija.Tamo se obavljaju i resavaju svi porodicni problemi
Sljam i vucibatine su najaktivnija grupa.Redosled aktivnosti:
Odmeravanje fiksirane grupe momaka (tu do troje ne vise) - odmeravanje znaci sa kime se sve znaju
E ako su ispunjeni uslovi (ako ih ima bar duplo manje i ne znaju nikoga) - Provokacija
Najcesci tip provokacije-čepanje(guranje uz djuskanje) ili smaranje devojaka u njihovom drustvu
E kad zaradis bocu u glavu i izbacivac te izbaci iz diskoteke-zavrsis u hitnoj na sivenju glave (i to bez lokalne anestezije - jbg. nema se)
Vreme je za pocinak a sutra objasni kevi kako si "zaradio" masnu na glavi.
U principu vrlo zivahan izlazak mada sad kad sam vec presao 25-u radije mi padne na pamet da idem na pecanje.....
Jbg. bas ti spamujem teme :)

Hej salis se, nije valda tako lose ??

Pa jeste, koliko se ja secam.Ovo gore je jos i malo ulepsano.Mozda je samo zaboravio napisati jednu zakonitost, a to je da ista masa uvek ide na ista mesta.Tako da ako dodjes u Sombor i sa drustvom se dogovoris da izadjes ici ces samo tamo gde oni idu, tesko na neko drugo mesto, jer vec znaju radnike/gazdu, znaju dobra mesta u kaficu gde nije guzva itd. Malogradjanstina i konzervativizam.Svaki put kada dodjem mislim da se nesto promenilo i nadam se da jeste, ali svaki put bude isto.

Sunčani Sat (rupa tj. podrum na pijaci, smatra se za narkomansko mesto što nije istina, kafana sa jako prijatnom atmosferom)
Dez Art (definitivno najlepše mesto u Somboru)
Aut (pank, hc i metal svirke)
Paladium (odlične palačinke :lol:)
Kundalini (dobre svirkice i muzika, često neki rege)
Kazablanka (rok, džez i bluz muzika i dobre svirke)

to su moja omiljena mesta :)

Sat je bre kultna kafana. Za 4 godine skolovanja ne znam da li je prosao dan da nisam bar jednom usao tamo. Samo malo je problem da izadjes napolje kad se oduzmes (par puta sam se razbio na stepenicama). Pozdrav za Gruju, Saleta, Milosa i ostalu ekipu...

pa dobro...al ipak, ako neko ne zna za mesta u so a zanima ga... :D

najjače je bilo kad je neka devojka tražila kafu sa mlekom, a valjda sale (ne znam jel to on bio) dođe i kaže ‚‚izvini, nismo danas pomuzli krave‚‚ :)

sad rade samo miloš, peđa i onaj ne mogu se setiti kako se zove...

ja sam skoro svaki dan tamo, sat mi ko kuća :)

pa dobro...al ipak, ako neko ne zna za mesta u so a zanima ga... :D

najjače je bilo kad je neka devojka tražila kafu sa mlekom, a valjda sale (ne znam jel to on bio) dođe i kaže ‚‚izvini, nismo danas pomuzli krave‚‚ :)

sad rade samo miloš, peđa i onaj ne mogu se setiti kako se zove...

ja sam skoro svaki dan tamo, sat mi ko kuća :)

Ja sam jednom otisao sa drugaricom i tako sednemo mi i prilazi Branko. Pita Branko sta ce te da popijete, ja kazem daj mi toceno a drugarica toplu cokoladu:D I onda nezaboravna brankova reakcija: "Sta mislis ti gde si dosla nije ti ovo hajat ***** ti materina!"
Samo ipak nisam siguran da li je bio Branko ili Sale. A mozda je i Gruja...:D

ljudi u so se ne znaju bas nesto druziti...ali zato je u okolnim selima extra sto se toga tice,tamo su ljudi veseliji,komunikativniji i ne moze ti propasti vece!!!npr Gakovo,a sad se otvara i nova diskoteka u Stanisicu...u so je smor,ali ne zato sto se nema gde izaci vec sto su ljudi smoreni!!!!!:-(

Ja sam jednom otisao sa drugaricom i tako sednemo mi i prilazi Branko. Pita Branko sta ce te da popijete, ja kazem daj mi toceno a drugarica toplu cokoladu:D I onda nezaboravna brankova reakcija: "Sta mislis ti gde si dosla nije ti ovo hajat ***** ti materina!"

hehe, a jednom je neka naručila valjda isto čokoladnu ili nes i odgovor konobara je bio ‚‚e,oćeš da ti pozajmim ja para pa da popiješ nešto normalno?‚‚ :)

već sam rekla da mi je sat druga kuća i jedno vrema sam non-stop bila tamo i onda odem negde npr u Čelzi i kad me pita na primer kakvu vrstu čokoladnog mleka hoću, pa donose još i kolačić a ja gledam ko da je u pitanju neka napredna tehnologija :lol: ma svaka čast njima, ali ne volim ja ta fensi mesta, u satu uvek možeš biti takav kakav si i atmosfera je posebna.
heh, a najjače mi je kad bude svirka pa ja na stolu skačem i sto pukne a ja skliznem i povučem sva piva sa sobom :lol: ili kad stanem pored nekog lika koji drži pivo i cigaru i samo mu uzmem i jedno i drugo i krenem svojim putem :) i niko ti ništa neće zameriti :)

Najjace kad sam prvi put sa nekim drustvom bio u satu i mi ono klinci (prvi razred) sednemo za sto i zapalimo ******. I mi jos onako dodajemo se ispod stola da ne vidi konobar. Prilazi nam Branko (On i Sale su radili u to vreme) i kaze ajde momci gasite to a mi onako izgubljeni kao nismo to je pljuga i te fore (usrali se) kad kaze on ajde ne serite bre ja varim vec 7 god. idite u wc i zavrsite to. Ludnica... A mi klinci istripovali se do jaja...

Sunčani Sat (rupa tj. podrum na pijaci, smatra se za narkomansko mesto što nije istina, kafana sa jako prijatnom atmosferom)
Dez Art (definitivno najlepše mesto u Somboru)
Aut (pank, hc i metal svirke)
Paladium (odlične palačinke :lol:)
Kundalini (dobre svirkice i muzika, često neki rege)
Kazablanka (rok, džez i bluz muzika i dobre svirke)

to su moja omiljena mesta :)

Vazi, to cu proc sledeci put ovaj put sam bio u Galeriji, Krast, Operi i u Edenu i nemugu reci da nije bilo dobro, barem Subotom mi se dopalo u Operi!!:D

Како се звала та другарица кеве ти? Јел са Вождовца? :razz:

Back