Durra
Primećen član
- Poruka
- 815
Ovo je isto tema koja zahteva podosta kucanja pa cu ti to oslikati za koji dan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da iz wiesbadena...
ovo u mainzu neznam...ali cocoon znam
pa ovako.....klub...cafe bar kundalina...neznam da li je preko zime cafe de sol otvoren..
i mali akvarium...leti mnogo dobro mesto...po meni..a mislim da je i tvoj fazon
galerija....dobra muzika...ali samo klinci...i mnogo tuce
eden....ti je slicno kao gagos u ffm...turbo folk......i klinci
a u operi takodje turbo folk...malo kao starija masa...ali nista narucito...kann ich nicht weiterempfehlen
des arts je fin kafic...neobican....mehr anständiges gibts nicht
Tipicna prica( u 90% slucajeva-jedino tuce nije bas taj procenat)
1 lik: Ocemo do grada veceras ?
2 lik: Moze. ocemo piti?
1 lik: Naravno, moze kod mene veceras moji cu otisli na selo.
2 lik: a gde cemo veceras posle cuganja
1 lik: idemo u (neki kafic) tamo cemo popiti jedno pice pa idemo u diskoteku al tek posle (12-01h) kad se ne placa vise ulaz (jeb ga to ti je jos jedno pice)
E sad-posle kucnog sljokanja krece se u grad nekad se jos ponese neka cuga npr. 1/2 l dedine domace rakije sto se moze sakriti u neki dzep od jakne (zimska varjanta izlaska)
U kafic kad ulazis ako znas gazdu onda si "faca" - iako on ima i 40 godina cesto za njegovim stolom sede najzgodnije devojke ( negovim sam podebljao zato sto uglavnom ****** ceo dan zalepljena za stolicu eventualno ode da ruca ili u WC ) i ima ponasanje ko pubertetlija.Cak voli da se kurci i kaci sa gostima ( a ta stoka -"gosti" i posle toga 2 nedelje opet dodju u taj isti lokal ) i sad ti meni reci ko je ovde normalan?
A diskoteka e to ti je anarhija.Tamo se obavljaju i resavaju svi porodicni problemi
Sljam i vucibatine su najaktivnija grupa.Redosled aktivnosti:
Odmeravanje fiksirane grupe momaka (tu do troje ne vise) - odmeravanje znaci sa kime se sve znaju
E ako su ispunjeni uslovi (ako ih ima bar duplo manje i ne znaju nikoga) - Provokacija
Najcesci tip provokacije-čepanje(guranje uz djuskanje) ili smaranje devojaka u njihovom drustvu
E kad zaradis bocu u glavu i izbacivac te izbaci iz diskoteke-zavrsis u hitnoj na sivenju glave (i to bez lokalne anestezije - jbg. nema se)
Vreme je za pocinak a sutra objasni kevi kako si "zaradio" masnu na glavi.
U principu vrlo zivahan izlazak mada sad kad sam vec presao 25-u radije mi padne na pamet da idem na pecanje.....
Jbg. bas ti spamujem teme![]()
pa vala znam i ja to, nego sam lepo objasnila nekome ko ne znai ja sam odrasla u satu x)
ja nisam padala, ja sam izlazila četvoronoške![]()
pa dobro...al ipak, ako neko ne zna za mesta u so a zanima ga...![]()
najjače je bilo kad je neka devojka tražila kafu sa mlekom, a valjda sale (ne znam jel to on bio) dođe i kaže ‚‚izvini, nismo danas pomuzli krave‚‚
sad rade samo miloš, peđa i onaj ne mogu se setiti kako se zove...
ja sam skoro svaki dan tamo, sat mi ko kuća![]()
Ja sam jednom otisao sa drugaricom i tako sednemo mi i prilazi Branko. Pita Branko sta ce te da popijete, ja kazem daj mi toceno a drugarica toplu cokoladuI onda nezaboravna brankova reakcija: "Sta mislis ti gde si dosla nije ti ovo hajat ***** ti materina!"
Samo ipak nisam siguran da li je bio Branko ili Sale. A mozda je i Gruja...![]()
Sunčani Sat (rupa tj. podrum na pijaci, smatra se za narkomansko mesto što nije istina, kafana sa jako prijatnom atmosferom)
Dez Art (definitivno najlepše mesto u Somboru)
Aut (pank, hc i metal svirke)
Paladium (odlične palačinke)
Kundalini (dobre svirkice i muzika, često neki rege)
Kazablanka (rok, džez i bluz muzika i dobre svirke)
to su moja omiljena mesta![]()
Ma dzabe objasnjavas kao da ce taj gastos doci u sat kad dodje iz svabije.
Ja sam jednom otisao sa drugaricom i tako sednemo mi i prilazi Branko. Pita Branko sta ce te da popijete, ja kazem daj mi toceno a drugarica toplu cokoladuI onda nezaboravna brankova reakcija: "Sta mislis ti gde si dosla nije ti ovo hajat ***** ti materina!"
Samo ipak nisam siguran da li je bio Branko ili Sale. A mozda je i Gruja...![]()