Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Овај човек управо тврди да колапс таласне функције не постоји. Погледај до краја, јако је занимљиво и компликује се. Он има алтернативну теорију.То је одавно познато, да присуство свесног посматрача доводи до колапса таласне функиције.
https://en.wikipedia.org/wiki/Von_Neumann–Wigner_interpretation
Не баш. Каже управо исто. На шестом минуту каже:Овај човек управо тврди да колапс таласне функције не постоји. Погледај до краја, јако је занимљиво и компликује се. Он има алтернативну теорију.
Са тим делом се сви слажу. Питање је зашто процес мерења без свесног посматрања наводно не доводи до колапса, а то може да буде и до лоше дизајнираног ескперимента....присуство свесног посматрача доводи до колапса таласне функиције.
Прегледао сам 90%. Чуо сам пример са лифтом, али нисам схватио да ли он тврди да је то реално, или користи то само као аналогију да објасни лаицима колико су резултати огледа са двоструким прорезом апсурдни..Јеси ли гледао до краја? Јеси ли послушао пример са лифтом?
Као аналогију која ради на том нивоу...Али он каже да се не слаже са научницима у тумачењу тог феномена и каже да научници стално покушавају да надмудре фотоне. Има мало другачији приступ.Прегледао сам 90%. Чуо сам пример са лифтом, али нисам схватио да ли он тврди да је то реално, или користи то само као аналогију да објасни лаицима колико су резултати огледа са двоструким прорезом апсурдни..
Bilo bi dobro da si za ovu današnju turbo-internet generaciju ukratko objasnio o čemu se radi! Niko ne stigne to gledati!
Tema je nekima/mnogima zanimljiva. Npr. ja ponekad imam, ponekad nemam to zujanje u ušima, prema tome, smešno je tvrditi da nema leka za to!