Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
images

pre žurke

images

posle žurke

tacka...nego sta...

tri tacke zapravo.

1.Biki treba da napravi zurku.
2.Deni mi se zamerila iznoseci neprimerene komentare po pitanju moje licnosti i njenog subjektivnog dozivljaja iste.Za sta je zaprecena kazna gledanja do tri sampite (king size) kako ja jedem.
3.Obe se nemilosrdno zajebavaju na moj racun, i to u duetu, za sta sam potpuno neobucen i nespreman, tako da mi obe duguju bar po kafu...(espresso, produzen sa mlekom i slagom)

tacka...nego sta...

tri tacke zapravo.

1.Biki treba da napravi zurku.
2.Deni mi se zamerila iznoseci neprimerene komentare po pitanju moje licnosti i njenog subjektivnog dozivljaja iste.Za sta je zaprecena kazna gledanja do tri sampite (king size) kako ja jedem.
3.Obe se nemilosrdno zajebavaju na moj racun, i to u duetu, za sta sam potpuno neobucen i nespreman, tako da mi obe duguju bar po kafu...(espresso, produzen sa mlekom i slagom)

uuuuuu...gde nadje tu najskuplju ..:cool:

et tu Brutus?

Ja moju cerkicu nagradim sa novim telefonom za pokazan elan u novoj skolskoj godini, a ona mi ga donese sa natpisom :"puk kod blokiran!"...

a taman sam joj uplatio kredit!

Evo , upravo moja zena postavlja pitanje drugoj cerki :" zasto imate potrebu da unistite bas sve sto uhvatite u ruke?"

Mi smo krivi zbog toga,veruj mi...
Necu ni da pocinjem o tome koliko me kostaju
zbog neodgovornosti i nepaznje samo.....
Joj,odoh ja da sebi lepo otvorim jedno pivo!
A i kafu cu da turim!
A i palacinku cu da prozdrnem!

Eh....da.
Prvo sam joj ocitao bukvicu sa stanovista toga da je ne mogu kontaktirati, pa stoga i ne moze ici na zurke, kod drustva....a onda sam je pitao:" da li shvatas ko je kriv za taj sled dogadjaja?"
Kaze :"da, ja.."
"ok, znaci nisam ti kriv ni ja ni mama ni sestre?"
"da"
"i sta sad?"
""nista...."(smrc)"strpecu se do kraja razreda, i bicu odlicna..pa ces mi kupiti nov telefon..."

I ja, magarac, popustim i dam joj drugu sim karticu....:dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back