Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima ih za razne bolesti i poremećaje, treba malo proguglati, ima ih i kod nas ali su skuplje nego preko, pa mi ih brat donosi iz Londona - 5 eura po bočici. Ja lično koristim Rescue remedy - kao prvu pomoć u bilo kom stanju. Jedino što je važno obratiti pažnju - posle uzimanja, bar 3 sata ne piti kafu ili crni čaj, kao i čajeve koji u sebi sadrže mentol - nanu jer može da zalupa srce - iz iskustva govorim. To inače važi i za većinu homeopatskih lekova.

Poslednja izmena:
Za sta su te Bachove kapi?
Mislim,cemu sluze?

Za svašta, ali doslovno. Imaju i Bachoterapeuti koji posebno slože kapi za tvoj problem i zbilja pomažu. Pomogli su jednoj osobi kojoj sam nabavila kapi, ta osoba je zatim i otišla i bila na razgovoru da se slože kapi koje su baš za nju.
Ja sam sebi kupila rescue. Bila sam u malo težoj situaciji ove zime i bile su mi potrebne za smirenje. Primjenjuju se kod izuzetno stresnih situacija, šoka, kome, saobračajne nesreće... itd

Ustvari otkad mi je Agatha za njih rekla i osvjedočila sam se kako pomažu kupila sam svim svojim bližnjima. Neka se nađu. :)

Ima ih za razne bolesti i poremećaje, treba malo proguglati, ima i i kod nas ali su skuplje nego preko, pa mi ih brat donosi iz Londona - 5 eura po bočici. Ja lično koristim Rescue remedy - kao prvu pomoć u bilo kom stanju. Jedino što je važno obratiti pažnju - posle uzimanja, bar 3 sata ne piti kafu ili crni čaj, kao i čajeve koji u sebi sadrže mentol - nanu jer može da zalupa srce - iz iskustva govorim. To inače važi i za većinu homeopatskih lekova.

Da i ja isto uzimam rescue remedy preko ebaya :ok:
Iako ima dobar Bachoterapeut i kod nas. Vjerojatno i kod vas. Nisu oni tako katastrofalno ni skupi. Sam pripravak i razgovor (koji može biti i po tri ure, dok se dođe do izvora problema) dođe oko 200 kn. Uzevši u obzir da dobiješ kapi za zbilja dug period to nije loše.

Edward Bach pronašao je određene biljke sa energetskim potencijalom koje ciljano na suptilnoj razini harmoniziraju negativno duševno stanje. On ih je nazvao Happy of the plant world, a mogu služiti kao katalizator transformacije našeg višeg sobstva ili unutrašnjih ličnosti.

Bolest nije strahota ili karma nego jedino i samo korektor ili alat kojim se naša duša koristi da nas na naše greške upozori, kako bi nas od još nekih zabluda odvratila i tako nas spriječila da još veću štetu napravimo te nas dovodi nazad na put istine i svjetla, od kuda nikada nismo ni trebali otići. (dr. Edward Bach)

Bolest znači da je osoba u konfliktu sa svojom dušom. Pri tome nastaju negativna stanja kao što je strah, nesigurnost, nedovoljna zainteresiranost za okolinu, usamljenost, pretjerana osjetljivost na utjecaje i ideje drugih, očaj ili malodušnost i pretjerana briga za dobrobit drugih.

Dr. Edvard Bach otkrio je 38 cvjetnih kapi koje navedena stanja dovode u ravnotežu tako da postajemo smireni, puni nade, radosti, vjere u sebe, sigurni, mudri i puni ljubavi.

Ja sam tek sada videla sta se desavalo na "Sljivi" onog dana kad sam se vracala sa
mora,kada je otvorena nova kafana...
Au brate :eek:
Pa ko nije bio prozvan ovde?! Ima li takvih?!
Ja sam sokirana:eek:
Tes je musko,Brzi je zensko,
ja sam neka fackalica koju pored mnogih drugih slicnih meni Brzi voli da
zaajebava,ko jos....ma ne verujem sta sam procitala,a niko mi nije nista o tome rekao do sada..:eek:
Da,Agata jedino vredi necemu ovo sve ostalo ...da ne kazem sta,
Buu je uzas alkos...zaboravila sam kojih jos epiteta bese....
Strasno...

Ja sam tek sada videla sta se desavalo na "Sljivi" onog dana kad sam se vracala sa
mora,kada je otvorena nova kafana...
Au brate :eek:
Pa ko nije bio prozvan ovde?! Ima li takvih?!
Ja sam sokirana:eek:
Tes je musko,Brzi je zensko,
ja sam neka fackalica koju pored mnogih drugih slicnih meni Brzi voli da
zaajebava,ko jos....ma ne verujem sta sam procitala,a niko mi nije nista o tome rekao do sada..:eek:
Da,Agata jedino vredi necemu ovo sve ostalo ...da ne kazem sta,
Buu je uzas alkos...zaboravila sam kojih jos epiteta bese....
Strasno...

Ma opusti se Biki.

Sve je to deo naše lude kuće.
Ustvari smo svi swatki ko šećerna boless.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back