Kafić "ATLANTIDA"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
honda_fury_2009_01.jpg

Drma tebe kriza srednjih godina kako ja vidim...:zcepanje:
Ne bih te gledala drugim ocima,mozda bi te one napaljene klinke gledale tim,,drugim ocima,,
ne ja..ne poznajes me ti,uopste:cool:
Odoh da prostrem ves,a ti mastaj o avionima,motorima,kolima,brodovima...ostavljam te da uzivas:)
PS...ovo drugo bi moglo da prodje,ne volim mercedese,al ajd..tebi za ljubav:lol:

svakoj normalnoj osobi, bila ona vernik bilo koje religije ili ateista, sama pomisao na ubistvo, pa još deteta i to sopstvenog, je nezamisliva i užasavajuća.

Nažalost grešiš, Agatha. Na stotine hiljada turaka je u nedavnom ratu jurišalo na Srbe sa ubitačnm nagonom dobermama.
Toliko fanatizovani, da su bukvalno trčali na cevi naših PKT 84-ki. I željni krvi i ubijanja. Sada, to su mnogo matoriji ljudi oni malobrojni koji su nekako preživeli pravedan bes branilaca) , sa sopstvenim porodicama i smatraju sebe "velikim oslobodiocima" i moralno ispravnim, časnim ljudima. Ni trunke kajanja, stida ni srama. Još mi na forumu ZS jedan takav, kada sam mu kritikovao (jako loše napisan) uradak nacionalistički obojen, ebao mi je sve žensko i decu :)

Postovi stoje, sve sa pretnjom ceđenja mozga kroz nos (tamošnji admin nema urednike, u istoriji foruma bilo svega tri bana i retko kada opominje) a sam se smatra denacionalizovanim, nekim kao umetnikom i, ako je sebe predstavio "moralno ispravnim likom"

Mislim, takvi su spremni da ubiju, smatrajući to sasvim ispravnim činom.

Ljudi su zli, pokvareni, najveće štetočine na planeti i najmanje valjalju sami sebi i to je do bola ebena sušta istina :)

Nažalost grešiš, Agatha. Na stotine hiljada turaka je u nedavnom ratu jurišalo na Srbe sa ubitačnm nagonom dobermama.
Toliko fanatizovani, da su bukvalno trčali na cevi naših PKT 84-ki. I željni krvi i ubijanja. Sada, to su mnogo matoriji ljudi oni malobrojni koji su nekako preživeli pravedan bes branilaca) , sa sopstvenim porodicama i smatraju sebe "velikim oslobodiocima" i moralno ispravnim, časnim ljudima. Ni trunke kajanja, stida ni srama. Još mi na forumu ZS jedan takav, kada sam mu kritikovao (jako loše napisan) uradak nacionalistički obojen, ebao mi je sve žensko i decu :)

Postovi stoje, sve sa pretnjom ceđenja mozga kroz nos (tamošnji admin nema urednike, u istoriji foruma bilo svega tri bana i retko kada opominje) a sam se smatra denacionalizovanim, nekim kao umetnikom i, ako je sebe predstavio "moralno ispravnim likom"

Mislim, takvi su spremni da ubiju, smatrajući to sasvim ispravnim činom.

Ljudi su zli, pokvareni, najveće štetočine na planeti i najmanje valjalju sami sebi i to je do bola ebena sušta istina :)

Tako je,na zalost...
Pozz Dzek :bye:

Za vreme služenja vojnog roka u Belorusiji, vojnik je našao polumrtvu malu vevericu.Uzeo je i brinuo se o njoj, kao o bebi, hraneći je svaka 4 sata tokom više nedelja
Uskoro je napustio vojsku i postao taksista.
Veverica je uvek uz njega i svuda ga prati.
Pogledajte divne fotografije.

image.jpg
image1.jpg

image (8).jpg

image (5).jpg

image (10).jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back