- Poruka
- 2.130
Ovog puta ponesi u kuhinju i dušek. Kratak onaj kuhinjski pultpokušavaš da me nateraš da odem u krevet, a znam da me posle ipak ne bi pustio da spavam...ne idem sa za inat nigde...
osim možda do kuhinje...
![]()
![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovog puta ponesi u kuhinju i dušek. Kratak onaj kuhinjski pultpokušavaš da me nateraš da odem u krevet, a znam da me posle ipak ne bi pustio da spavam...ne idem sa za inat nigde...
osim možda do kuhinje...
![]()
![]()

Ovog puta ponesi u kuhinju i dušek. Kratak onaj kuhinjski pult![]()

Znači svideo ti se pult.onda to nije to, dođe mi isto kao da sam u krevetu...![]()

Znači svideo ti se pult.![]()

A rekla si da ne voliš da kuvaš. Vidiš kako se sve lepo nauči..................kad ima ko da ti pokazuje.moram da priznam da jeste... učinio mi je boravak u kuhinji vrlo zanimljivim...![]()

Ljubim te ja malu.ma kako da ne volim sad da kuvam... ima da trčim u kuhinju sutra čim ustanem...![]()
Volim te baš do neba. Ko još ume ovako da se zeza sem tebe i mene? 
Ljubim te ja malu.Volim te baš do neba. Ko još ume ovako da se zeza sem tebe i mene?
![]()

Dobro jutro i tebiDobro jutro
Uh bre koja je ovo ljubav....josh malo pa ce te i da procvetate![]()

Ume li taj da meša bar kao ti?

ja nemam snage da izađem... 
Koliko puta? Ili koliko dugo da ulazim i izlazim?ajd sad malo izađi, pa posle opet uđi...![]()

Koliko puta? Ili koliko dugo da ulazim i izlazim?![]()
ili dok ja ne zaspim... 
Ako budem ulazio i izlazio sna se nećeš dočekati.dok se ne umoriš...ili dok ja ne zaspim...
![]()

Ako budem ulazio i izlazio sna se nećeš dočekati.![]()
Ovo je javna kafana. Ako nešto misliš da nije u redu uhvatiš kvaku sa one druge strane i zatvoriš vrata.Kakve perverzije na ovom pdf-u....