looodica
Buduća legenda
- Poruka
- 34.720
ko zna shta je ona meshala u tom loncuDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ko zna shta je ona meshala u tom loncu
ko zna shta je ona meshala u tom loncu

Ona što si kuvala. Video te ja kako mešaš.![]()
a sad sam previše umorna da nastavim... 
Važno je da si ti svršila, ovaj završila čorbu a ja sada spremam iznenadjenje za obe.ali si onda došao ti i ništa od spremanja večere...a sad sam previše umorna da nastavim...
![]()

E sad probaj pa kud puklo da puklo. Valjda nećeš odmah da pobegneš iz kafane.![]()
pa ovaj kakav ti je ovo corbuljak 
ako me sećanje dobro služi, još od one flert kafane... 
pa ovaj kakav ti je ovo corbuljak
![]()
Srbská čorba recept - Vareni.cz

Evo je i eva došla da mi pomogne kod mešanja. Meša eva i repićem i varjačom, svaka joj čast.![]()

jao, baš odavno nisam pila otrov u kafani...ako me sećanje dobro služi, još od one flert kafane...
![]()

Ima u čorbi svega. Uglavnom svršilo se ................sa čorbom.![]()

Imamo mi i službu: "Muž na sat" pa ako zatreba samo se javi.hvala dvaujedan bash je bilo ukusno ali sada cu morati da vas napustim....begam da se okupam i pravac krevet,treba sutra da se radi![]()

Pa sve otišlo u čorbu jeebote. Nemoj nikom da kažeš. Će gosti da nam povraćaju.ja se u toj priči čorbe i ne sećam...![]()

i koja bolje meša od nas dve?![]()

Imamo mi i službu: "Muž na sat" pa ako zatreba samo se javi.
Sad laku noć i lepo spavaj. Nadam se da nisi otišla gladna.![]()
dogovoreno al za sada mi ne treba 

Ni jednu noć ne spavam otkako sam se oženio.dogovoreno al za sada mi ne treba
Taman posla gladna...pun mi je stomak
Hvala....laku noc i tebi i lepo spavaj![]()

...zlatno doba kafane,i gowno bi pojela tada,mislim na sebe.![]()
a baš sam htela da se prisetimo tih starih dana... 
Moraćete da ponovite još jednom. Da budem siguran u oceni.![]()

Sačekaj bar pola sata. Još mi se vrti u glavi od malopredjašnjeg mešanja.ja mogu i odmah da ponovim, ali evu ćeš teško opet zayebati...![]()

Evo ti i zelana flašica i slamčica:htela sam da nađem onu lepu zelenu flašicu iz koje smo pili, ali nisam uspela...a baš sam htela da se prisetimo tih starih dana...
![]()