gost 445101
zmajka
- Poruka
- 45.745
Kako da spavamo kad nam nikad dosta mazenja?
el mora ceo forum da zna zašto ne spavam?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako da spavamo kad nam nikad dosta mazenja?

Kad zna Nera zasto ne dolazim u krevet neka zna ceo forum.el mora ceo forum da zna zašto ne spavam?![]()

Pa kad spaamo zajedno nije bas da se uvek samo smejes. Ponekad i vristis i vices jaooooooj. Ja dobro stipam i ujedam.dobro, neću da se stidim, ali da se smejem, to moram...![]()

To nisam smeo da napisem.vičem ja još svašta pored tog jaooooj, ali nećemo sad o tome...![]()

OndaK ja odem kod Eve i ponovim te postove.i nemoj ništa više da pišeš, jer ću morati da zovem svog bivšeg muža Rechketa da briše tvoje postove...![]()

OndaK ja odem kod Eve i ponovim te postove.![]()

Moze. Mozes ti.jao, ti kad naumiš da nešto kažeš, ne može te niko zaustaviti...![]()

Moze. Mozes ti.![]()

Ma ti meni samo kazes i ja sam sam sebi zabranjen.ali ne bi bilo u redu da ti zabranim bilo šta, jer ni ti meni ne braniš ništa...![]()

a ostali neka rade šta hoće, ne želim da trošimo naše vreme na druge... 
Meni je najineresantnije misljenje kada se neko opravdava time da ce mu voljena osoba otici kod drugoga (druge) i da ce ga zbog toga ostaviti.ma zašto bismo gubili vreme objašnjvajući im to, neke osobe to jednostvano nisu sposobne da shvate...
bitno je da se ti i ja savršeno razumemo...a ostali neka rade šta hoće, ne želim da trošimo naše vreme na druge...
![]()

Ja ne znam. Al da su neki glagoli u srpskom moderni (u modi) to jako znam.e ljudi, da ne otvaram novu temu, nego da vas pitam ovde
koji glagoli srpskog jezika su modalni?
i ako znate gde da ih nadjem u gramatici (pod koju oblast spadaju) bila bih vam vecno zahvalna...

e ljudi, da ne otvaram novu temu, nego da vas pitam ovde
koji glagoli srpskog jezika su modalni?
i ako znate gde da ih nadjem u gramatici (pod koju oblast spadaju) bila bih vam vecno zahvalna...
)
):morati,moci.

).