- Poruka
- 131.190
A ti pokretna?Vidi vidi ko se javlja, pa ti si Krstaricina nepokretna imovina![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti pokretna?Vidi vidi ko se javlja, pa ti si Krstaricina nepokretna imovina![]()
Naravno da je nemoguće.Значи.. немогуће је сакрити се отебе
Е да су знали моји бивши.. да те ангажују![]()
Добро вечеPrijatno veče svima
Па бре где да се склоним ако хоћу да.. хмм.. оперем косу, рецимо, а?Naravno da je nemoguće.![]()
Meni nisi uspela da skineš do sad, ali nemoj da te to obeshrabri, samo nastavi da pokušavaš. xDNe ja sam ona što skida glave takvima![]()
Na pp, a da, i tamo mogu da uđem.Па бре где да се склоним ако хоћу да.. хмм.. оперем косу, рецимо, а?
Meni nisi uspela da skineš do sad, ali nemoj da te to obeshrabri, samo nastavi da pokušavaš. xD
Како? Препорученим писмом?Nato, pozvana si u Kabinet![]()
Gde sam bežao, pa evo me, da li ti delujem uplašeno?Samo se ti teši, bežao si ko đavo od krsta![]()
Можеш, а могу и змаја на тебе да пустимNa pp, a da, i tamo mogu da uđem.![]()
Šta su sve puštali na mene, zmaj je najmanji problem.Можеш, а могу и змаја на тебе да пустим![]()
Nato, pozvana si u Kabinet![]()
Ех па затрпају ми звонцеLinkovala sam te, pogledaj na zvonce![]()
Значи да тражим неко опасније чудовиштеŠta su sve puštali na mene, zmaj je najmanji problem.
Gde si se to javila, da se pojavim i tamo?А јавила се на дужност![]()
Ne vredi ti to, znaš da volim horore.Значи да тражим неко опасније чудовиште![]()
Дописни сам саветник за временску прогнозу кабинета престонице.Gde si se to javila, da se pojavim i tamo?![]()
Онда ћу да доведем Анабелу БасалоNe vredi ti to, znaš da volim horore.
E to bi me već prestravilo!Онда ћу да доведем Анабелу Басало
Evo Kiki se ljuti što hoću da se pojavim tamo, dakle razlog više da dođem.Дописни сам саветник за временску прогнозу кабинета престонице.![]()
Аха! И Цецу ћу да ти пуштам!E to bi me već prestravilo!
Horor nad hororima!Аха! И Цецу ћу да ти пуштам!