Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oho vidim i nasa draga drugarica je svratila ovde ;)
Pozdrav Val :)
Naravno poz i za sve ostale,Ilke neka ih neka slave moraju i oni da imaju koji minut slave da osete kako je to kad si sampion,bilo bi dosadno da smo mi stalno :) Samo jos da osete kako je biti Sampion Evrope i Sveta (ali ne znam koje godine )
exexxe pa mi smo cec dve sezone prvaci....mislim :D
stizeeemo vas polaaako ali sigurno
a sto se tice prvaka evrope i sveta to partizan nikada nece doziveti A NI ZVEZDA ;)
:cmok2: Nasmejala si me samo tako :hahaha:

Zato si ti General :worth:

:D:hvala:

Evo snadjoh se na kratko za racunar.
Samo da vas sve pozdravim.

Pozdrav iz Banja Luke :p.

Pozdrav i tebi :pivce:

:dash:
ALO
Tad je bila SFRJ :D
vas tim su cinili :
4 srbina
3 hrvata
2 bosanca
2 slovenca

TAD SU MNOGI KLUBOVI BOJKOTOVALI TO TAKMICENJE

Imali su i jednog iz Rumunije :)
KES i LS su dva razlicita pojma, i ne treba to poistovecivati.

Danas nam gostuje cuvena baletska grupa "Sargarepe"Nemoj slucajno neko da pobegne iz Puba. Tocimo sok od ovog povrca i nema pusenja niti pljuvanja po patosu!
127188-original-i0u3c.jpg

Sta lupas?
Nije Jugoslavija bila prvak sveta nego Crvena Zvezda. I juce i danas i sutra
A znas li ti sastav ekipe? Ae lebati, sta ti znaci 2 bosanca? :rotf: :rotf: :rotf:

xeexex znam neke
e pa za bosance nisam siguran
ali ozbiljno ti kazem gledao sam skoro na RTS 1 ,scanja iz 91" i prikazali su sastav tima ,uglavnom bilo je UKUPNO 4 SRBINA...
I freak je lepo reko KES i LS su dva razlicita pojma......al ajd sad....hvalicete se vi za zivota kako ste osvojili LS

Partizan je bio na vrhu evrope i to 91" u Instambulu,toga se ne secas Ilicu :D

Danas nam gostuje cuvena baletska grupa "Sargarepe"Nemoj slucajno neko da pobegne iz Puba. Tocimo sok od ovog povrca i nema pusenja niti pljuvanja po patosu!
127188-original-i0u3c.jpg

Hehe, eto moje neprijateljice :mrgreen:

xeexex znam neke
e pa za bosance nisam siguran
ali ozbiljno ti kazem gledao sam skoro na RTS 1 ,scanja iz 91" i prikazali su sastav tima ,uglavnom bilo je UKUPNO 4 SRBINA...
I freak je lepo reko KES i LS su dva razlicita pojma......al ajd sad....hvalicete se vi za zivota kako ste osvojili LS

Partizan je bio na vrhu evrope i to 91" u Instambulu,toga se ne secas Ilicu :D

Ma ne veruju ni oni u to, nego samo pricaju.
Naravno da jeste, a i to bi trebalo da bude bitnije nama Srbima, znamo svi sta je ovde nacionalni sport :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back