- Poruka
- 23.504
Ovog puta uvodim u Pub kompjutersku kafu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bio sam otsutan samo pola dana. Boris 1 je isao da intervenise i vrsi pritisak na nesposobne supermoderatore koji nemaju pojma gde su dosli i zasto.Ilke wellcome back
![]()
I kontrolne sprave za goste. Njima se koriguje otvaranje i zatvaranje usta!
![]()
Pozdrav svima.
Posto nisam stigao ranije evo da i ovde pozelim Generalu srecan rodjendan i da mu se sve zelje ispune.
![]()
Generale ova je pozelela da ti licno cestita rodjendan,kaze da si prosli put ostavio dojam pravog dzentlmena)
He, he!!! Ovde mene niko ne zaboravlja. Bas mi je legla ova Cola Zero. Nestalo mi je ovde u kanceleriji.![]()
Ej bre, ko je jos ljubio limenu konzervu?I da je poljubis tamo gdje ju ODAVNO niko nije ljubio...mislim da ne bi imao nista protiv...ko bi???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma bio sam otsutan samo pola dana. Boris 1 je isao da intervenise i vrsi pritisak na nesposobne supermoderatore koji nemaju pojma gde su dosli i zasto.. Greska je odmah ispravljena. Jeka nije bila prisutna, bila je na faksu, pa stvar nije mogla da se resi iz momenta!
![]()
(za Jeku)
Ej bre, ko je jos ljubio limenu konzervu?![]()
Ja znam ko ljubi konzerve piva. Nije u ovoj kafani pa necu da ga spominjem.I to sto kazes![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma ajde da bar to poljubi kada ne moze tamo gdje bi htjeo![]()
![]()
Ja znam ko ljubi konzerve piva. Nije u ovoj kafani pa necu da ga spominjem.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vazi. Idem da mu odnesem ovu konzervu!
Tom cemo KRV popiti dok nam ne prizna.
Ljubi on...trazio sam par fotki o tome ali slabo sam sta nasao.
Hocemo malo skoknuti do njega???
Imao 14. rodjendan i od onda se ne trezni!Ej de si Gazda? Nema te sto godina
Pozdrav svima
I sta se desava sa Generalom? Da nije mozda prepio![]()
Pozdrav za sve!
E da..I ja da se zahvalim Borisu sto je podrzao Ilica.
Ja sam kasno saznala za to, mada sam se svejedno slognula kad sam procitala PP da je Ilic banovan.
Na srecu, sve je reseno.
Ko je bre pijandura? Pijanduro jedna!!!Gdeee ste bre moje pijandure ,sta radite ??? Jel je tesko bez mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Juce nisam bio pored kompa pa nisam mogao da se prikljucim gostima u kafani sa nekom slikom. Zato danas cestitam Generalu jucerasnji rodjendan. Puna casa je njegova a ovu drugu je Smoki uspeo da isprazni jos dok sam je nosio na sto
![]()