- Poruka
- 23.504
Jel to izvor vina?Ja sam Aleksandrovac ...oko 40km od Vrnjacke
Veceras imate sve neke tajne sifre. Sokobanja, Bujanovacka i Vranjska banja, Aleksandrovac. A nikom da mi kaze sta je to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel to izvor vina?Ja sam Aleksandrovac ...oko 40km od Vrnjacke
Veceras imate sve neke tajne sifre. Sokobanja, Bujanovacka i Vranjska banja, Aleksandrovac. A nikom da mi kaze sta je to?

((U Krusevcu ima festival - zbog Rubina valjda
Ali ja sam vise za Zupu i crni Medjas, najbolje vino kod nas...
doduse ja vise volim belo 
Guess whos back!!!
O čemu se radi ovde?? Kako su mi svi??
Nisam u toku((
I sorry što sam vas bila napustila... mogu li da dobijem svoj posao konobarice nazad??
Sta ima da kazemo? Ti si imala godisnji odmor i vracas se normalno za sank.Nisam nikada ni bila tamo.
Šta kažete za posao??

Jel to izvor vina?Veceras imate sve neke tajne sifre. Sokobanja, Bujanovacka i Vranjska banja, Aleksandrovac. A nikom da mi kaze sta je to?
![]()

Ovo ti je stvarni zivot. Ono je samo simuliranje. Na zalost veoma vesto izmisljeno.Super..... uff kako se od posla konobarice ne može pobeći... konobarica sam u stvarnom životu, konobarica na forumu... divno!

E, forgotten_chick jesi li videla zensku slavinu koju je Mr. Freak postavio u kafanici?![]()

Da ne verujes, ja sam tipovao na njega iako je imao grozan kurs za kladionicu. Sumnjam da je ovde neko davao na Partizan. Znao sam da ce ih Grobari tuci i da ce dvorana biti krcata a navijanje besomucno. Zato sam Partizanu i dao ladno prednost.Ej ljudi pobedio Partizan
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cao drustvo
Vidim vratila nam se konobarica
Jel si se lepo provela na odmoru?

Divnooo!!!! Baš ste mi svi nedostajali![]()
Meni daj pare. Ja danas necu nista da pijem.Cak i ja
Nego aj svima pice na moj racun. Partizan je pobedio![]()