- Poruka
- 23.504
Bežite navijači iz kafane. Ovo je pristojno mesto kako za muškarce (bitange) tako i za dame (princeze)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

E bas ti hvala. Ja nisam sa ovog kompa umeo da je prebacim. Kad bi mi neko objasnio (jer je moj komp jos uvek u kvaru) kako postavljate slike pokazao bih vam jos neke inovacije nu Pub/u koje sam uveo.evo Ilketove tocilice
![]()

Vidim da ti se svidja. Iz nje ces da pijes? ( Kad vec neces direktno iz damske slavine!Hehe.. točilica
Stvarno dobro!!
)
Mr. Freak stalno na njoj visi!!!

Dobrodosao Borise!!! Naravno da moze pivo. Uvek i sa nove savremene slavine a i sa one leve muske slavine. Jesi li pronasao kod nas musku slavinu?Mr. Freak stalno na njoj visi!!!
![]()
![]()
![]()
.
.Nije to nasa slavina!!!!! Nisi je nasao. Idem da ti je pokazem.Jesam kako nisam.
Bas sam se slatko ismijao...neka ostavio bi tu slavinu samo PRINCEZAMA.

Ne mogu da pronadjem nasu slavinu za alkoholna pica. Da je nije Mr. Freak odneo kuci i tamo sam pije? Zato ga dva dana nema u kafani!![]()

Budi jos u kafani. Idem ponovo da je potrazim. Mr. Freak je iz Vranja. Odoh da mu je otmem.Sada me zivo interesuje kako izgleda.
Mr.Freak...vrati slavinu da vidim kako izgleda![]()

Nadjoh ovo!Pa evo posto je 00:04 da cestitamo nasem drugaru iz pub-a rodjendan:
Srecan rodjendan Ilicu sve najbolje u zivotu,puno zdravlja,srece,sloge,ljubavi,mira i svega ostalog
A evo i malo muzike:

Evo Borise ,dobrodosao ,kladim se da nisi veca sljokara od mene?
Na kojoj strani bese? Sve zivo pretrazih i nema je. Sumnjiv mi je Mr. Freak.

Ma kakvi! Nije tako blizu. Sve sam isprevrtao. A imamo je nekoliko puta postavljenu!Jo znam nasta mislis ,ja mislim da je 15-tak strana iza ,nisam siguran![]()