Gazda-Sofronije
Aktivan član
- Poruka
- 1.495
Nemoj da zaboravis da smo bili i najbolji u evropi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ali si namerno "zaboravio" fudbal!![]()
![]()
![]()
Mi bili najbolji na svetu!
![]()
Danas nema muzike...?

I počele titule da se kupuju! A mi počistili i Evropu i Južnu Ameriku. Odigrasmo Kolo-Kolo!Bili na srecu. Od tad se mnogo promenio sistem takmicenja.
Izgleda da si ti zaduzen za to![]()

Ma ajde molim te u fudbaluAli si namerno "zaboravio" fudbal!![]()
![]()
![]()
Mi bili najbolji na svetu!
![]()

PA KO JE PRVII počele titule da se kupuju! A mi počistili i Evropu i Južnu Ameriku. Odigrasmo Kolo-Kolo!![]()
![]()
![]()

Večeras gostuje čuvena balerina Tanka.
![]()
Koji je to od vas gleda kroz čašu?![]()

Večeras gostuje čuvena balerina Tanka.
![]()
Koji je to od vas gleda kroz čašu?![]()

Ilke svaka cast za ovu sliku 
Samo moracu da te pitam nesto jel se to tad zvalo Liga Sampiona jel tako?Znaci samo SAMPIONI drzava su ucestovali niko vise,nas ne zanima ova buranija sa drugog ili treceg mesta,mi smo poharali Evropu i njihove sampione,pa onda presli na ove juzno americke sampione 

@Freak druze jel si ti upario Del Boya i Rodney-a?

Evo tura pica za sve :
![]()
![]()
![]()

E da Gazda, takmicnje se zvalo Kup Evropskih Sampiona KES. Tad bio knock-out sistem, nije bilo ligaskog dela... Ja ne smatram to nekim ogromnim uspehom jer prvo, bilo je stvarno malo rundi, cetiri, pet, i drugo, jedino jako ime koje je zvezda tad izbacila je Bayern, i trece penali su lutrija, moze Albanija da pobedi Brazil na penali, ali to ne znaci da su bolji, nego da su u tom trenutku imali vise srece![]()

Ajde razvedeni ne lupetaj. Idi sadi šargarepu.E da Gazda, takmicnje se zvalo Kup Evropskih Sampiona KES. Tad bio knock-out sistem, nije bilo ligaskog dela... Ja ne smatram to nekim ogromnim uspehom jer prvo, bilo je stvarno malo rundi, cetiri, pet, i drugo, jedino jako ime koje je zvezda tad izbacila je Bayern, i trece penali su lutrija, moze Albanija da pobedi Brazil na penali, ali to ne znaci da su bolji, nego da su u tom trenutku imali vise srece![]()
To je bio nokaut sistem u kome si mogao zbog jednog jedinog lošeg dana da izgubiš i od Partizana iz Tirane ili Fljamurtarija, Tikve, Petržalke kao što ste gubili vi. Zbog toga je i ceo sistem takmičenja bio teži jer nema ispravke. Ne smeš da izgubiš ni jednu utakmicu!!! U ovakvoj ligi imaš mogućnost da se vadiš i tri četiri puta!

@Generale to si u pravu to stoji da smo svi propali,kao i ova drzava ali dobro to je druga prica
Nego da smo mi zivi i zdravi![]()

SAMO JE TO BITNO !!! Sve nam je propalo i liga i klubovi a i stadioni se raspadaju......surova realnost
Ajde razvedeni ne lupetaj. Idi sadi šargarepu.![]()
![]()
To je bio nokaut sistem u kome si mogao zbog jednog jedinog lošeg dana da izgubiš i od Partizana iz Tirane ili Fljamurtarija, Tikve, Petržalke kao što ste gubili vi. Zbog toga je i ceo sistem takmičenja bio teži jer nema ispravke. Ne smeš da izgubiš ni jednu utakmicu!!! U ovakvoj ligi imaš mogućnost da se vadiš i tri četiri puta!

) ,PSV ,CELJE i da J A V O R