Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mani Generala. Vidiš da se zbunio. On duva lepak!
122948-original-bg0d3.jpg

:hahaha::hahaha::hahaha: Ilke svaka cast za ovu sliku :)

@Generale drago mi je da si se vratio :) Samo moracu da te pitam nesto jel se to tad zvalo Liga Sampiona jel tako?Znaci samo SAMPIONI drzava su ucestovali niko vise,nas ne zanima ova buranija sa drugog ili treceg mesta,mi smo poharali Evropu i njihove sampione,pa onda presli na ove juzno americke sampione :)

@Bule ti si nam DJ :) :super::super:

@Freak druze jel si ti upario Del Boya i Rodney-a?

E da Gazda, takmicnje se zvalo Kup Evropskih Sampiona KES. Tad bio knock-out sistem, nije bilo ligaskog dela... Ja ne smatram to nekim ogromnim uspehom jer prvo, bilo je stvarno malo rundi, cetiri, pet, i drugo, jedino jako ime koje je zvezda tad izbacila je Bayern, i trece penali su lutrija, moze Albanija da pobedi Brazil na penali, ali to ne znaci da su bolji, nego da su u tom trenutku imali vise srece :)

E da Gazda, takmicnje se zvalo Kup Evropskih Sampiona KES. Tad bio knock-out sistem, nije bilo ligaskog dela... Ja ne smatram to nekim ogromnim uspehom jer prvo, bilo je stvarno malo rundi, cetiri, pet, i drugo, jedino jako ime koje je zvezda tad izbacila je Bayern, i trece penali su lutrija, moze Albanija da pobedi Brazil na penali, ali to ne znaci da su bolji, nego da su u tom trenutku imali vise srece :)

A kako je Liverpul pobedio Milan,da nije mozda u regularnom toku?
Ma ne mozemo mi sa vama o tome,morate da osetite taj zar pobede u evropi i svetu pa onda mozemo da pricamo o tome :)

A kako gde je pice za tebe tu je,vidis da ima vise teqila,zar ne pijes to sa nama?

Ajde razvedeni ne lupetaj. Idi sadi šargarepu. :hahaha: :hahaha: :hahaha: To je bio nokaut sistem u kome si mogao zbog jednog jedinog lošeg dana da izgubiš i od Partizana iz Tirane ili Fljamurtarija, Tikve, Petržalke kao što ste gubili vi. Zbog toga je i ceo sistem takmičenja bio teži jer nema ispravke. Ne smeš da izgubiš ni jednu utakmicu!!! U ovakvoj ligi imaš mogućnost da se vadiš i tri četiri puta!

Ajde razvedeni ne lupetaj. Idi sadi šargarepu. :hahaha: :hahaha: :hahaha: To je bio nokaut sistem u kome si mogao zbog jednog jedinog lošeg dana da izgubiš i od Partizana iz Tirane ili Fljamurtarija, Tikve, Petržalke kao što ste gubili vi. Zbog toga je i ceo sistem takmičenja bio teži jer nema ispravke. Ne smeš da izgubiš ni jednu utakmicu!!! U ovakvoj ligi imaš mogućnost da se vadiš i tri četiri puta!

A da u pravu si 100% to je bio nokaut sistem ,pa mogo je APOEAL (izvinte neznam kako se pise:rotf::rotf:) ,PSV ,CELJE i da J A V O R:dash::rotf::hahaha:
To nije bila ni L od LIGE SAMPIONA,al REALNO:bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back