- Poruka
- 23.504
Ti dolaziš novim autom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovodim na koncert Stidljivu!
![]()

Ti dolaziš novim autom?
![]()

Jeka je snimila Gazdu Sofronija. On posmatra Stidljivu iz daljine. Ne svidjam mu se ja kao pratilac.
![]()

Gde si bre Generale? Ovde me udaviše pitanjem što te nema. Inače i dalje si šef obezbedjenja Pub-a a ja čuvam samo Stidljivu. Sliku si mi, nadam se video. Ne počinji kavgu, mnogo sam ljut kad je Stidljiva u pitanju!![]()
![]()
![]()
Inace hvala na zaposlenju
Ali u pravi cas, sledecu subotu kad izgube u derbiju da ih zezamo
Inace nije te bilo da proslavimo uspehe u kosarci 

Generale konacno stizeAli u pravi cas, sledecu subotu kad izgube u derbiju da ih zezamo
Inace nije te bilo da proslavimo uspehe u kosarci
![]()

Dobro jutro svima
Bule svaka cast za muziku
Freak sta ti bi da ovo stavis???
Generale dobrodosao nazad![]()

Proslavljali su vaši košarkaši. Pobacali smo ih po sali ko klipiće kukuruza. Inače, mi igramo fudbal.
![]()

Dobro jutro svima
Bule svaka cast za muziku
Freak sta ti bi da ovo stavis???
Generale dobrodosao nazad![]()

E bas mi je krivo sto nisam bio ,prvo zato sto ih nisam bar malo podyebavao ,zato sto su izgubili od nas u basketu,a drugo zato sto ih nisam bar malo podyebavao za nase uspehe xexe salim se malo ,a za derbi ,ijaoaoooooo sto ce da bude ludilo ,ima da pijancim celu noc u kafani ako pobedimo a nadam se da hocemo ,a nisam bio zato sto mi je komo bio na operaciji 15 dana je lezao u komi i oziveo je
napokon .....i sad je zivlji nego ikad .POZDRAV Freak i naravno Ilke .....i svima ostalima
![]()
Ne, mi se bavimo ovim sportom! Zove se Davljenje.Zanima me samo sta ces reci da igrate u subotu... golf
Ne svidja ti se moj novi spot
To smo ja i moja bivsa zenica
To bilo nesto gadno, neki virus sigurno. Ja sam mom zato dao vitamine na vreme i razbija![]()
Ne, mi se bavimo ovim sportom! Zove se Davljenje.
![]()

Ali si namerno "zaboravio" fudbal!XAaxaxaxaxax cigani su najbolji ali u NE LJUTI SE COVECE ,MICAMA,BAGMINTONU i da ne zaboravim pljuvanje u dalj....
JEL ZNATE ONU pesmu ,Sta pije kafana ja placam za sveeee.....![]()
Mi bili najbolji na svetu!