Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti dolaziš novim autom?
122674-original-pk27m.jpg

Gde si bre Generale? Ovde me udaviše pitanjem što te nema. Inače i dalje si šef obezbedjenja Pub-a a ja čuvam samo Stidljivu. Sliku si mi, nadam se video. Ne počinji kavgu, mnogo sam ljut kad je Stidljiva u pitanju! :evil: :evil: :evil:

Generale konacno stize :) Ali u pravi cas, sledecu subotu kad izgube u derbiju da ih zezamo :mrgreen: Inace nije te bilo da proslavimo uspehe u kosarci :pivce:

E bas mi je krivo sto nisam bio ,prvo zato sto ih nisam bar malo podyebavao ,zato sto su izgubili od nas u basketu :D ,a drugo zato sto ih nisam bar malo podyebavao za nase uspehe xexe salim se malo ,a za derbi ,ijaoaoooooo sto ce da bude ludilo ,ima da pijancim celu noc u kafani ako pobedimo a nadam se da hocemo ,a nisam bio zato sto mi je komo bio na operaciji 15 dana je lezao u komi i oziveo je :D napokon .....i sad je zivlji nego ikad .POZDRAV Freak i naravno Ilke .....i svima ostalima:bye:

Proslavljali su vaši košarkaši. Pobacali smo ih po sali ko klipiće kukuruza. Inače, mi igramo fudbal.
122798-original-4cl3f.jpg

Zanima me samo sta ces reci da igrate u subotu :confused: ... golf :mrgreen:

Dobro jutro svima :)
Bule svaka cast za muziku :)
Freak sta ti bi da ovo stavis???
Generale dobrodosao nazad :)

Ne svidja ti se moj novi spot :sad2:
To smo ja i moja bivsa zenica :)

E bas mi je krivo sto nisam bio ,prvo zato sto ih nisam bar malo podyebavao ,zato sto su izgubili od nas u basketu :D ,a drugo zato sto ih nisam bar malo podyebavao za nase uspehe xexe salim se malo ,a za derbi ,ijaoaoooooo sto ce da bude ludilo ,ima da pijancim celu noc u kafani ako pobedimo a nadam se da hocemo ,a nisam bio zato sto mi je komo bio na operaciji 15 dana je lezao u komi i oziveo je :D napokon .....i sad je zivlji nego ikad .POZDRAV Freak i naravno Ilke .....i svima ostalima:bye:

To bilo nesto gadno, neki virus sigurno. Ja sam mom zato dao vitamine na vreme i razbija :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back