gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
a i ova kafana moze da se preimenuje u nesto filmski, npr na caju u kustendorfu ili tako nesto
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ne bi bilo lose da o tome razmislimo u narednih par dana pa da iznesemo predlogea i ova kafana moze da se preimenuje u nesto filmski, npr na caju u kustendorfu ili tako nesto
mislim da nema potrebe, ne zvuci mi bas kao materijal za lepljiveI ako moze jos da se zalepe atraktivni glumci i glumice
ju, pa kakvo ti je ovo crnogorsko muvanje nemuvanje, naravno da moras da se iscimas
: ( pa bas tuzno : Dmislim da nema potrebe, ne zvuci mi bas kao materijal za lepljive
da, posle je @Велебит preimenovaoSećam se vremena kad se kafana zvala Titty Twister, po onoj iz From Dusk Till Down![]()
mislim da nema potrebe, ne zvuci mi bas kao materijal za lepljive
ako prebacimo sve sto valja u lepljive niko nece da se trudi da skroluje i aktivira neku stariju temu : ): ( pa bas tuzno : D
ovo tvoje je samo varijanta na just kiddingE ja sam danas bio na nekom ručku na Dunavu i malo sam popio, ne zamerite...
Reko da malo stir the shit up![]()
Sećam se vremena kad se kafana zvala Titty Twister, po onoj iz From Dusk Till Down
Evo ni Ario nema ništa protiv. A nisam ni mislio da će da ima.
cega???Evo ni Ario nema ništa protiv. A nisam ni mislio da će da ima.
Kakva mudra, dalekovida odluka. Državnik među modovima. Ide ispred događaja.ako prebacimo sve sto valja u lepljive niko nece da se trudi da skroluje i aktivira neku stariju temu : )
Pa protiv toga da se opet okupljamo u ''Sisama''.cega???
Da ali tad je bio Paja Čutura a njega je baš bilo briga šta misli ženska populacija. Honduras je dolazila a to je bilo dovoljno.da, dobra stara vremena... ali je odbijala žensku populaciju...
prvi put...Odlepljujemo Sta slusas sada? a lepimo filmske scene i filmsku muziku?
Pa protiv toga da se opet okupljamo u ''Sisama''.
prodatoprvi put...
drugi put...Odlepljujemo Sta slusas sada? a lepimo filmske scene i filmsku muziku? Misljenja?
Da ali tad je bio Paja Čutura a njega je baš bilo briga šta misli ženska populacija. Honduras je dolazila a to je bilo dovoljno.
Da ali tad je bio Paja Čutura a njega je baš bilo briga šta misli ženska populacija. Honduras je dolazila a to je bilo dovoljno.
Nešto mi je sumnjiva ova Bridžit Džons. Ne znam da li da je pitam da li je ona Honduras.
uhm, pred njima padaju teritorijalni integriteti, svaki put jedno kosovo manjePaja je bio čovek iz naroda, tribun, nisu mu mogli ništa. Ovi ne znam da li imaju suverenitet ako im dođe supermod![]()