Redmond
Elita
- Poruka
- 18.085
treci put...
prodato
prodato
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne, to je, slutim, onaj mali sto je postao trans zenaNešto mi je sumnjiva ova Bridžit Džons. Ne znam da li da je pitam da li je ona Honduras.
drugi put...
Nešto mi je sumnjiva ova Bridžit Džons. Ne znam da li da je pitam da li je ona Honduras.
da bre, legenda ovog pdfaMeni Goxy, sa recenzijama starih filmova. Ali računam da se oženio, dobio dete, ne treba mu ovo palamuđenje...
što?mene je goxy uvek nervirao.
ali nedostaju mi glint i honduras i velebit kad je bio normalan
mene je goxy uvek nervirao.
ali nedostaju mi glint i honduras i velebit kad je bio normalan
Trenutno sam zauzet opasno po život do sredine septembra ali slažem se da film,televizija i drugi mediji traže jednu ozbiljnu reorganizaciju tema.Ja sam jednom i predlagao da forumaši glasaju koje teme da budu lepljive npr.Imam pitanje za moderaciju. Mislim ovo je kafana, tu se bistri sve, od politike do kuhinjskih đakonija... pa između ostalog se i sluša muzika jer je jelte kafana...
Elem...
Zašto je tema Šta slušate sada sticky, iako jedva ima 70 k pregleda ( još je i uduplana ), a teme kao što su Najbolja filmska muzika ili Najbolje filmske scene koje imaju 400 i 500 k pregleda, su slobodno-lebdeće iako su čisto filmske ?...
Mislim koja je logika?
pa uglavnom zbog ovog, a moguce da sam ratovala sam njim na drugim temama, ali etoGoxy je kopao baš duboko, zaboravljene naslove. Treba nam jedan takav...
Evo, odgovoricu ti iako nisi, nisamNešto mi je sumnjiva ova Bridžit Džons. Ne znam da li da je pitam da li je ona Honduras.
Jel se znamo miBridžit je mlađana devojka. Honduras je moja ispisnica + deceniju![]()
Kazablanka i Bada Bing su i meni padali na pametNišta originalno... na prvu loptu recimo - Kafe Kazablanka, Central perk, Dugo konačište, Bada Bing!
![]()
Dobri duh PDF Film.Evo, odgovoricu ti iako nisi, nisam
Nego ko je bila ona, neka dobra, losa, da znam sa kojom me uporedjujete
Jel se znamo mi![]()
Evo, odgovoricu ti iako nisi, nisam
Nego ko je bila ona, neka dobra, losa, da znam sa kojom me uporedjujete
Kazablanka i Bada Bing su i meni padali na pamet