Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam pitanje za moderaciju. Mislim ovo je kafana, tu se bistri sve, od politike do kuhinjskih đakonija... pa između ostalog se i sluša muzika jer je jelte kafana...

Elem...

Zašto je tema Šta slušate sada sticky, iako jedva ima 70 k pregleda ( još je i uduplana ), a teme kao što su Najbolja filmska muzika ili Najbolje filmske scene koje imaju 400 i 500 k pregleda, su slobodno-lebdeće iako su čisto filmske ?...

Mislim koja je logika?
Trenutno sam zauzet opasno po život do sredine septembra ali slažem se da film,televizija i drugi mediji traže jednu ozbiljnu reorganizaciju tema.Ja sam jednom i predlagao da forumaši glasaju koje teme da budu lepljive npr.

Овом пдф треба катарза, дисторзија, нека афера, страст, голотиња, скандал, сиса...

Само тако може да се врати на ниво од пре више година када је било глупих, али срчаних расправа...

Ništa originalno... na prvu loptu recimo - Kafe Kazablanka, Central perk, Dugo konačište, Bada Bing!

Sopr_Bada_Bing1.jpg

Jel se znamo mi :cistinaocare::vnaocare:

Ma jok :rumenko:.

Evo, odgovoricu ti iako nisi, nisam
Nego ko je bila ona, neka dobra, losa, da znam sa kojom me uporedjujete

Honduras ti je bila super forumaš, filmski erudita... dakle dao ti je kompliment.
... ali nas je naprasno napustila, pa smo svi ucveljeni :rida:

Inače naletećeš na njene teme - Ženski film, Scenografija, kostimi, vizuelno itd...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back