Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Imam pitanje za moderaciju. Mislim ovo je kafana, tu se bistri sve, od politike do kuhinjskih đakonija... pa između ostalog se i sluša muzika jer je jelte kafana...

Elem...

Zašto je tema Šta slušate sada sticky, iako jedva ima 70 k pregleda ( još je i uduplana ), a teme kao što su Najbolja filmska muzika ili Najbolje filmske scene koje imaju 400 i 500 k pregleda, su slobodno-lebdeće iako su čisto filmske ?...

Mislim koja je logika?

Ni meni nije jasno to, a rekla bih da jos slicnih propusta ima na drugim podforumima

Mozda si trebao da tagujes nekof moderatora, ova mogu da se prave da ne vide poruku XD
Salimnse naravno hahaha

Tu je problem napravio ex-moderator, mladi Sotir, kad mu je palo na pamet da uveže pdf Film sa televizijom, ali nema potrebe da ova fragrantna greška i dalje postoji :).

Bezveze se razvodnjava...

Imam pitanje za moderaciju. Mislim ovo je kafana, tu se bistri sve, od politike do kuhinjskih đakonija... pa između ostalog se i sluša muzika jer je jelte kafana...

Elem...

Zašto je tema Šta slušate sada sticky, iako jedva ima 70 k pregleda ( još je i uduplana ), a teme kao što su Najbolja filmska muzika ili Najbolje filmske scene koje imaju 400 i 500 k pregleda, su slobodno-lebdeće iako su čisto filmske ?...

Mislim koja je logika?
Hm, pa koliko vidim vecina pdfova po nekom nepisanom pravilu ima onu temu sta slusate sada... ali na kraju krajeva glasajte a? mogli bismo da dodamo jos neku u lepljive

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back