gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
Vrati se honduras 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrati se honduras![]()
Pa valjda nekog jednostavno moraju da forsiraju, među današnjim glumcima izbor im nije ko zna kakav.Милана Марића не могу да гледам ни у једној улози више, сад заиста. Питам се ко га толико форсира и због чега, не видим у његовој глуми ништа значајно, није харизматичан, није ни леп, паметан још мање, делује у свакој сцени неснађен, уплашен, извештачен и смотан.
Pa valjda nekog jednostavno moraju da forsiraju, među današnjim glumcima izbor im nije ko zna kakav.
Bojan Dimitrijević, jeste glumčina.Никада није тако једноставно када се ради о гурању некоког у први план у јавном животу. Оно што је он себи допустио да се гура у политику је јадно. Јадније од Мирјане Карановић. И мислим да је у томе фора и згрожена сам, колико неко може ниско пасти. И ето сада треба да глуми у филму о Томи Зравковићу. Све, све али он да скине Тому, па не сналази се ни у далеко му ближој улози Лазара из сапунице... ево не знам како су мислили да то изведе и да добије искрену, а не купљену позитивну критику. Како се беше зове лик који је играо Пикца у серији "Вратиће се Роде"? Па он је више за Тому, личи и има човек емоцију и глумац је заиста.
Ciao ❤Погледао филм после дуго времена.
Шпански, Contratiempo.
Жанровски, без изненађења. Држи пажњу, предвидив, мада то није минус по себи.
Шпанци се ложе на ове врсте мистерија, једно тело два убиства, нелогичности, заврзламе, бла, бла..
Далеко од катарзе.
JokЂе је Глинт, јавља ли се?