Redmond
Elita
- Poruka
- 16.723
hiljadu lepih stvari...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nego gde nam je @Sotir zvani djubre ?
sigurno, ne može korona njega da obori, samo profesoriNadam se da sprema ispite.
Интуитивно сам то осетио одавно. Просто тај наратив, те гримасе, та политика, ти људи...нешто ту не штима.MEL GIBSON ŠOKIRAO SVET: Holivud je bolestan, vladari iz senke su monstrumi! JEDU MESO BEBA I PIJU KRV!
https://zanimljiveinteresantne.blog...7tilJTEV_Uf17IbZuFRls40MKzlOIZ8VHGrze-vTWNKu0
modern femili
jel ti znaš originalno porijeklo ove slike?Ovako isto i Ariodante ne može da odvoji pogled.
možda i nije klasična ljubomora, već više ono "vidi ovu kako je izbacila sise kao fufa neka" i sl
inače bi danas za prvu sliku (loren u negližeu) rekli fui debela
klinke da, pumpanje pozadina je moderno zbog kardašijanki, a rade i ovako na mišićnoj masi.Pa ne znam baš. Dnašnje klinke izgledaju kao da ih neko tovi koncentratima. Stojimo ja i moja devojka u redu, i ona mi prebaci što si se skupio ko neki fićfirić... ja joj kažem, pa i izgledam kao fićfirić pored ovih današnjih devojaka, pritom imam 95 kila...
klinke da, pumpanje pozadina je moderno zbog kardašijanki, a rade i ovako na mišićnoj masi.