Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad sam pricala sa partnerkom, njoj je letos trajao gubitak cula mirisa i ukusa skoro 3 nedelje, pila je vitamin c 1000 (to je ok, moze da se ispiski ako je visak) i vitamin d. I pratis stanje.
Pijem Cink,vitamin C i D plus sta mi dodje pod ruku.Više je taj neki strah od nepoznatog nego sto je moje stanje realno teško.Pre tri godine sam imao gripu 39 temperatura,5 dana lezanja i buncanja pa mi ovo dodje lajt barem za sada nadam se da ce ostati ovako.Bolje da sam je sada pokupio nego tamo u januaru kada bude gripe i ko zna čega sve ne jer sve su prilike da će ovo biti luda i nezaboravna zima.Opšte je ludilo...

Pijem Cink,vitamin C i D plus sta mi dodje pod ruku.Više je taj neki strah od nepoznatog nego sto je moje stanje realno teško.Pre tri godine sam imao gripu 39 temperatura,5 dana lezanja i buncanja pa mi ovo dodje lajt barem za sada nadam se da ce ostati ovako.Bolje da sam je sada pokupio nego tamo u januaru kada bude gripe i ko zna čega sve ne jer sve su prilike da će ovo biti luda i nezaboravna zima.Opšte je ludilo...
Bas tako, samo prati stanje i sve ce biti ok! :)

122815151_3984814568211848_933061354970866109_o.jpg

1. ИСПОВЕДАЈТЕ се Господу, јер је добар,
јер је до века милост Његова.
2. Да рече дом Израиљев, јер је добар,
3. Да рече дом Аронов, јер је добар,
4. Да реку сви који се боје Господа, јер је добар,
5. Из невоље призвах Господа,
и услиша ме нашироко.
6. Господ је мени помоћник,
и нећу се бојати, шта ће ми учинити човек.
7. Господ је мени помоћник,
и ја ћу погледати смело непријатеље моје.
8. Добро је (већма) уздати се у Господа,
него ли уздати се у човека;
9. Добро је надати се у Господа,
него ли надати се у кнезове.
10. Сви народи окружише ме,
и Именом Господњим брањах се од њих.
11. Опколивши опколише ме,
12. Опколише ме као пчеле саће,
и плануше као огањ у трњу,
13. Гурнут посрнух да паднем,
и Господ ме прихвати.
14. Снага је моја и песма моја Господ,
и би мени за спасење.
15. Глас је радости и спасења у насељима праведних:
Десница Господња учини силу,
16. Десница Господња подиже ме,
десница Господња учини силу.
17. Нећу умрети, него ћу жив бити,
и казиваћу дела Господња.
18. Карајући покара ме Господ,
али ме смрти не предаде.
19. Отворите ми врата правде,
ушавши кроз њих исповедаћу се Господу.
20. Ово су врата Господња,
праведници ће ући кроз њих.
21. Исповедаћу се Теби, јер си ме услишио,
и био си ми на спасење.
22. Камен који одбацише зидари,
овај поста глава од угла;
23. Од Господа би то,
и дивно је у очима нашим.
24. Ово је дан који створи Господ,
обрадујмо се узвеселимо се у њему.
25. О Господе спаси!
О Господе, поведи добро!
26. Благословен Који долази у Име Господње;
благословисмо вас из дома Господњег.
27. Бог је Господ и јави се нама;
саставите празник с гранчицама (врбице)
до рогова жртвеника.
28. Бог мој јеси Ти, и исповедаћу и хвалити Те;
Бог мој јеси Ти, и узвисићу Те.
Исповедаћу се Теби, јер си ме услишио,
и био си ми на спасење.
29. Исповедајте се Господу, јер је добар,

organic cat scratcher :lol:

Da :D.

Ovde svi ističu mišiće na njegovoj nozi.

Inače ja imam crnu mačku i crnog mačora, brata i sestru. Mačor je sav izbrazdan, u ožiljcima, od silnih borbi koje je vodio, već mu je 7-godina. Nema ga i po 7,8 dana kući.

A mačka je sterilisana, i sva je nežna i svilenkasta. Inače nikada pre nje nisam imao mačku, samo mačore... i mislim da ću do kraja života od sada samo da usvajam mačke zbog nje :D

Inače ona je pravi ubica. U kuću mi je donosila sve... od vrabaca, miševa, guštera do slepih miševa. Šou sa njom. Mačor, sušta suprotnost, sam na pusy misli...

Da :D.

Ovde svi ističu mišiće na njegovoj nozi.

Inače ja imam crnu mačku i crnog mačora, brata i sestru. Mačor je sav izbrazdan, u ožiljcima, od silnih borbi koje je vodio, već mu je 7-godina. Nema ga i po 7,8 dana kući.

A mačka je sterilisana, i sva je nežna i svilenkasta. Inače nikada pre nje nisam imao mačku, samo mačore... i mislim da ću do kraja života od sada samo da usvajam mačke zbog nje :D

Inače ona je pravi ubica. U kuću mi je donosila sve... od vrabaca, miševa, guštera do slepih miševa. Šou sa njom. Mačor, sušta suprotnost, sam na pusy misli...
Ima ta neka uvrnuta dinamika izmedju ženki mačaka i muškaraca sa jedne strane i mačora i žena sa druge strane.
Okružena sam mačkama od najranijeg detinjstva i uvek sam se bolje slagala sa mačorima - lenji su, retko donose "poklone", tripuju da su bebe i kad imaju 7 godina, ali džaba, uvek se zalepim za neko debelo mačje govedo sa masnim lopticama u glavudži :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back