Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А ево, морам признати да су ме првих пар дана збунили, али сада знам да је ово све једна велика Илузија, експериментална психоза.

Али после Илузије обично иду катаклизме, тако да...

У међувремену слушам крајишке песме да ме равница и изолација не би укротиле и направиле од мене дегенерика.

А ево, морам признати да су ме првих пар дана збунили, али сада знам да је ово све једна велика Илузија, експериментална психоза.

Али после Илузије обично иду катаклизме, тако да...

У међувремену слушам крајишке песме да ме равница и изолација не би укротиле и направиле од мене дегенерика.

E ja sam imao suprotnu evoluciju... Na pocetku sam mislio da nas neko zajebava i da cekaju nasu reakciju, kao test i to.. A onda me ubacili u masinu Kon, Darija, i ostali.. :D
Malo slusam Zoricu Grbu Moga Mila pogodila sljiva, a malo muziku sa radija iz San Andreasa hahaahah... Al onaj deo sa sela, ovo

Сотире, ни за једног од тих твојих аутора нисам чуо.

Зато, ево ти да видиш шта је музика. Плус, ниједно женско не остаје равнодушно кад јој сложиш неки стих из ове песме:

П.с.Сад сконтах да мислиш на Кона оног доктора...тај лик је својевремено увезао више милиона вакцина против сезонског грипа које су касније уништене јер их нико није фермао. Лик је потпуно ирелевантан и шта год каже апсолутно ме не занима. Да не улазим сад у анализу његових послодаваца итд.

Poslednja izmena:
Сотире, ни за једног од тих твојих аутора нисам чуо.

Зато, ево ти да видиш шта је музика. Плус, ниједно женско не остаје равнодушно кад јој сложиш неки стих из ове песме:

П.с.Сад сконтах да мислиш на Кона оног доктора...тај лик је својевремено увезао више милиона вакцина против сезонског грипа које су касније уништене јер их нико није фермао. Лик је потпуно ирелевантан и шта год каже апсолутно ме не занима. Да не улазим сад у анализу његових послодаваца итд.

Nisi nikad igrao San Andreas?? :lol:
Evo ti Zoka

Елем, нема више ни филмофила ни репутација. У време док сам ја овде дангубио, било је оно да кроз репутацију ошмекаш саговорника или саговорницу...

Јел то сад укинуто због короне из предострожности?

С обзиром на данашљу ситуацију у медијима, свакојаке новинаре и новинарке жељне пет минута славе, овај филм је за време у коме живимо чини ми се један од бољих предлога.

1587285683254.png

,,А ако се Христос проповеда да је устао из мртвих, како неки међу вама говоре да нема васкрсења мртвих?

А ако нема васкрсења мртвих, то ни Христос није устао.

А ако Христос није устао, онда је празна проповед наша, па празна и вера ваша.

А показујемо се и лажни сведоци Божији што сведочисмо против Бога да васкрсе Христа, којега не васкрсе, ако, дакле, мртви не устају.

Јер ако мртви не устају, то ни Христос није устао.

А ако Христос није устао, узалуд вера ваша; још сте у гресима својим.

Онда и они који уснуше у Христу, пропадоше.

И ако се само у овом животу надамо у Христа, јаднији смо од свих људи“.

Каквим је даром благословена ова жена, ово је невероватно.

Глумице које су учествовале у споту за песму: Јелица Сретеновић, Горица Поповић, Аница Добра, Слобода Мићаловић, Вања Милачки, Катарина Гојковић, Драгана Ђукић, Јелена Ступљанин, Тамара Драгичевић, Нина Јанковић Софија, Јуричан, Миљана Гавриловић, Ваја Дујовић, Ива Стефановић Драгана Мићаловић, Ленка Арсић.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back