Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kaze skoro menjo neki delovi regisracija mu vazi do 2014 mai ako se ne varam
neki tip njegov ortak tu stoji i pije neko pivo ja mu lepo kazem cao sta mislis o tome razumes li se u kola
on sve nesto nadrkano kao boli me limunda sta ti mene pitujes ode negde
vrati se ja njemu opet e cao si iz kraja razumes li se u kola
opet on meni nadrkano
meni popuste zivci i lepo ponasanje
skocim opalim mu samar i kazem mars napolje majku ti svabsku ..da ne pisem dalje
ovaj sto prodaje kola na kraju rece da ce da spusti cenu to je kao pocetna

neam pijma valja li to da se kupi ?

Hebega, svako se bori za svoje.

Apsolutno se slažem, ali ovaj moralni pigmej ***** po Srbiji non-stop, a snima filmove u Beogradu, i tad mu nisu ogavni srpski evri i dinari?

Odakle toliko frustracije da kenjja po Kusturici i Srbima...gledao sam par emisija gde je gostovao, ne ispušta ni njega, ni nas iz usta. Pa da je toliko veliki čovek i političar, pričao bi o onome šta je napravio u svom poslu, a ne pokušavao da napada druge, kada ovi nisu u prilici da se odbrane...Kao glumcu svaka mu čast, kao čovek ljiga nad ljigama.

ovo je mogo i da bude neki film kako neki krimosi dolaze u bg po neki dug skidaju tange
zenama ili devojkama ..duznika dok se oni kriju itd

- - - - - - - - - -

ovi se ne daju begaju na selo ...

- - - - - - - - - -

u nekoj njivi dolazi do duela

druze goxy ja taj fejs ignorisem nebi ni da kliknem na linku

- - - - - - - - - -

inace bio sam na pumpu pre 5 minuta
prodaje covek seata 97 godiste za 1000 evra
ne razumem se u kola ima li nekog ovde ?
fejs je napravljen da bi se vise seksali studenti (according to movie), a danas je najveca marketing masinerija online. Nego, da se koristi u sve druge svrhe sem te 'according to movie' fejs je odlicna stvar (mogucnost) :A

1000383_644290885583657_435984301_n.jpg

OK su ti likovi
:lol:
Its an alligator shuffle nanana, alligator shuffle nanana
:mrgreen:
Postoje dva History kanala od kojih jedan liči na to što ti opisuješ ali to je Mislim Viasat History...Svaki na svoj način istražuje istoriju...I Ancient aliens je intrigantan način za posmatranje dešavanja u prošlosti i zalagaonice i skupljači...

btw jesam li jedini kome je opening scene iz Breakfast at Tiffany's jedna od najupecatljivijih svih vremena?
Soundtrack i nikog na ulicama Nju Jorka.. Makar mi je bilo cudno jer sam navikao da gledam pune ulice (na filmu normalno) :) .. sem u zombi filmovima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back