Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mind-Blown-Again.jpg

Današnji RASPUST ZA DŽ u Domu omladine Beograda počinje u 18h projekcijom filmova THE BOX, nastavlja se projekcijom ostvarenja TILVA ROŠ, a završava se u Gun Clubu u Miloša Pocerca 10 na postfilmskom party-ju.

Reditelji ova dva sjajna filmska ostvarenja ANDRIJANA STOJKOVIĆ i NIKOLA LEŽAIĆ biraju muziku za vas, a ulaz je BESPLATAN.

Start: 22.30

Sa koliko mogu da se izvučem, ako pobijem komšije koje prave buku? Zapravo, tu treba računati i njihove goste, svi su oni isti... sve u svemu: nekih 8-12 duša... Najpraktičnije bi to bilo vatrenim oružjem, da smo neka zemlja, pa da mogu da odletim do supermarketa i snabdem se. Ali kako stvari stoje, moraću da ih smičem jedno po jedno oštrim i tupim predmetima... a to mi nekako vuče na predumišljaj. Kad bih uleteo sa bombom ili poluautomatskim naoružanjem, cenim da bih mogao da se vadim na trenutnu neuračunljivost, afekat. Ima li pravnika ovde?

http://www.telegraf.rs/vesti/beogra...radu-i-do-15-decibela-veca-od-dozvoljene-foto
Buka je stvarno ogromna u Srbiji, zapravo Beogradu...To je praktično zagađenje zvukom...Juče sam bio do Južnog bulevara i tamo je neverovatno, nepodnošljivo u odnosu na moj kraj, ima i ovde buke od vozila ili komšija al ipak...Ne čuješ sopstvene misli od tutnjave i sirena...Što se tiče komšija ja to rešavam klasikom koju odvrnem i ne razmišljam...:):mrgreen:

Odvrneš klasiku u 4 ujutro radnim danom?

A to je česta zabluda, da folkerima kao nešto smeta klasika, da im je to glogov kolac... Ne smeta njima ništa, stoka je to jedna grdna, ko da oni znaju šta im smeta. Ništa bez oduzimanja života.

Ne njima da oni čju nego sebi da bi zaspao mene to uvek uspava a ujutru se ne osećam da vih ubio nekog nego smireno...A možda i njih prosvetli mada...Ne znaš dal su gori novo f novokomponavani folk rep ili tehnoza...Dum dum dum...

Da... ja sam probao da gledam Beasts of the Southern Wild i za 3 i po sata uspeo da odgledam 45 minuta... Na kraju sam shvatio da ću potpuno upropastiti film, ako nastavim da ga gledam u tim uslovima i prekinuo... Uspeo sam da zaspim tek sa prva dva Koenova albuma na repeatu...

Top 25 Recommended Movies :ok:

The following 25 films appear a number of times throughout the main list and contain some of the best performances mentioned.

1. The Godfather Part II (1974) Starring: Al Pacino, Robert Duvall, Diane Keaton, Robert De Niro
2. The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) Starring: Ian McKellen, Cate Blanchett, Ian Holm, Viggo Mortensen.
3. Schindler's List (1993) Starring: Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes
4. Pulp Fiction (1994) Starring: Samuel L. Jackson, Uma Thurman, Harvey Keitel
5. The Godfather (1972) Starring: Al Pacino, Diane Keaton, Robert Duvall
6. Magnolia (1999) Starring: Tom Cruise, Julianne Moore, Philip Seymour Hoffman, William H. Macy
7. Taxi Driver (1976) Starring: Robert De Niro, Harvey Keitel, Jodie Foster
8. The Deer Hunter (1978) Starring: Robert De Niro, Meryl Streep
9. Mystic River (2003) Starring: Sean Penn, Tim Robbins, Laurence Fishburne, Laura Linney
10. Raging Bull (1980) Starring: Robert De Niro
11. Finding Neverland (2004) Starring: Johnny Depp, Kate Winslet, Julie Christie, Dustin Hoffman
12. Bonnie and Clyde (1967) Starring: Faye Dunaway, Gene Hackman
13. The Shawshank Redemption (1994) Starring: Tim Robbins, Morgan Freeman
14. The Dresser (1983) Starring: Albert Finney, Tom Courtenay
15. Sense and Sensibility (1995) Starring: Emma Thompson, Kate Winslet
16. The Silence of the Lambs (1991) Starring: Jodie Foster, Anthony Hopkins
17. Annie Hall (1977) Starring: Woody Allen, Diane Keaton
18. Fargo (1996) Starring: Frances McDormand, William H. Macy
19. A History of Violence (2005) Starring: Viggo Mortensen, Ed Harris, William Hurt
20. Goodfellas (1990) Starring: Robert De Niro
21. The Savages (2007) Starring: Philip Seymour Hoffman, Laura Linney
22. The Empire Strikes Back (1980) Starring: Harrison Ford, James Earl Jones
23. Seven (1995) Starring: Brad Pitt, Morgan Freeman, Kevin Spacey
24. Howards End (1992) Starring: Anthony Hopkins, Vanessa Redgrave, Helena Bonham Carter, Emma Thompson
25. Nixon (1995) Starring: Anthony Hopkins, Joan Allen, Ed Harris, Bob Hoskins

Brateee, ovi Talenti su skandalozni. Posle razgaćenih igračica na šipkama nastupa dete od 12 godina koje peva o one-night stand vezama. Isto ko ona scena kondicionalnog učenja iz Srpskog filma.

edit: Heh, napisao sam kondicionalnog uslovljavanja.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back