Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svaki dan...
530647_325177487581280_654431597_n.jpg

:lol::D

Kao Bruklinski....Dobro prvo su ga švabe...Načele...Brat mog dede očev stric je kao pilot proleteo jedom prilikom spod njega i dobro 15 dana zatvora!!!Iak o j e bio prvi u klasi što je p osle i pokazao u odbrani BG od Štuka i Meseršmita, kada je nebo gorelo...Zval i su ga ''Ludi Toša'' xaxa....

Kao Bruklinski....Dobro prvo su ga švabe...Načele...Brat mog dede očev stric je kao pilot proleteo jedom prilikom spod njega i dobro 15 dana zatvora!!!Iak o j e bio prvi u klasi što je p osle i pokazao u odbrani BG od Štuka i Meseršmita, kada je nebo gorelo...Zval i su ga ''Ludi Toša'' xaxa....

haha... koji ludak...

.Dobro prvo su ga švabe...Načele...

Ma dobro... ali ne bi ga Svabe dirale posle okupacije, a u odbrambenom ratu nismo imali sanse... mis'im kada su svabe godinu dana ranije pregazile Francuze i Engleze zajedno, cemu smo mi imali da se nadamo... potpuno nepotrebno je dignut u vazduh.

Mada bi ga mozda Svabe digel u vazduh 44' tokom povlacenja... mada nisu dirali stari zeleznicki... ne znam zasto bi i ovaj lancani viseci...

Prljavi komunistički kerovi...Zato reče drugi očev stric iz Švajcarske takođe oficir koji je rat proveo u logoru u Italiji,moj deda u Nemačkoj bio,''Ja ću se vrnem al ću d stavim sekriče u torbiče i stanem na saveznčki tenk pa će svi da ostenete bez glava''...:mrgreen:

Bio neki istoričar na TV kaže oslobodioci dok su oslobađali Beograd od beograđana pa i Zemun od zemunaca ubili između 5 i 10 000 ljudi za par meseci u Srbiji oko 60 000...Moji su se krvili i sa Ljotanima al su bre čak i te fašističke sluge bile 10 puta veće patriote nego crveni sovjetski kvislinzi...Čuvali i selo i grad...Nekada se znalo ko gde pripada...

Bio neki istoričar na TV kaže oslobodioci dok su oslobađali Beograd od beograđana pa i Zemun od zemunaca ubili između 5 i 10 000 ljudi za par meseci u Srbiji oko 60 000...Moji su se krvili i sa Ljotanima al su bre čak i te fašističke sluge bile 10 puta veće patriote nego crveni sovjetski kvislinzi...Čuvali i selo i grad...Nekada se znalo ko gde pripada...

Pa ja sam ti vec bio rekao da mi je pokojna baba pricala da je u njenom kraju.... Dragachevu... vise ljudi poginulo u krvljenju cetnika i partizana 46'... nego za sve 4 godine rata sa Nemcima...

Tri osobe koje su bile stubovi tradicionalne desnice od umerene do extremnije ali čiste bez primesa komunizma Draža,Nedić i Ljotić moraju biti ako ne rehalibitovani jer su neki ipak više zgrešili od drugih ono ''pročišćeni'' kroz svetlost istine ne crvene propagande...Kao Knez Pavle i Stojadinović recimo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back