Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja radim dosta s ljudima i ima ih raznih al sam razočaran ''starosedeocima''...Pookli su više nego ovi istraumirani iz ratnih područja...Ovi došljaci su sirovi kad se tuku ima ih ko kusih pasa ništa fer plej to iritira...Il si čovek il si miš ako ratuješ u grupi 10 na jednog šta si onda...:lol:

Ju, ovde se rađa fašizam. Ćutao sam kad su Crnogorci bili na dnevnom redu, al' sad đavo došo i po nas van pašaluka. Ipak je ovde Paja moderator, viđeću ja s njim da se domoroci potrpaju u rezervat.

Poslednja izmena:
Evo ja radim s likom s Kosmeta koji je pravi džek...Laf..A imao sam predrasude...Mada znaju da budu zahebati kad se pokačiš s njima...Ovaj je onako oniži al vidi š da je hrabar do yaya...On kaže od malih nogu s tuko sa šiptarima noževima i lancima...Ničeg se ne boji...Ja sam razumniji.

Mada i sam imam dosta rođaka dole tako da KIM doživljavam kao svoje mnogo više nego neke ovdašnje ''patriote'' dobrovoljni davaoci tuđe krvi...Ono što me fascinira kako ljudi koji nemaju veze sa ti m terenom i duhom pokušavaju njima da nametnu svoje vizije,a kako su ljudi od dole realni i sa obe noge na zemlji...Naravno i tu ima usijanih glava..

295299_403447239692157_1568196198_n.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back