Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oduvek sam se divio samoubicama. Jedini pravi način da odeš. Enemy of the State bi bio moj izbor za odavanje počasti.

edit: Kad se neko u tim godinama ubije, obično se ispostavi da je bolovao od raka. Ali valjda je humanije pustiti ga da skače u mutno Dunavo, nego legalizovati Tanatron...

Poslednja izmena:
Oduvek sam se divio samoubicama. Jedini pravi način da odeš. Enemy of the State bi bio moj izbor za odavanje počasti.

edit: Kad se neko u tim godinama ubije, obično se ispostavi da je bolovao od raka. Ali valjda je humanije pustiti ga da skače u mutno Dunavo, nego legalizovati Tanatron...

sta se samoubio? nisam imao pojma!

edit. nice bridge -

Vincent_Thomas_Bridge.jpg

I ja najviše volim Enemy of the State, ali Last Boy Scout je isto super (@Mother Superior: nije meni bila potrebna Srbija devedesetih, imala sam svoju kasetu koju sam vrtela ceo dan, svaki dan. It's me and the Migty Mouse! )Toni Skot je bio super na sličnu foru kao Volter Hil, samo druga generacija.

de vam je exaybachey :)

Que pasa :D... ono mojih shest nickova kasnije i pojavi se Pussy... labudjad, to opet pokusavas da prokrijumcaris neku sumnjivu rec u srpski jezik & knjizevnost kao onomad hvali :lol:

* * *

Inace sad prodjoh pored usca i na bini, valjda proba za uvece.... neki klinci bacaju rime onako acapella ... decko je izrekao 160 reci u roku od minut i po...

... avaj, tad shvatih da sam senilni matorac vec u 31-oj...

ja sam stubborn asshole...i vjerujem u horoskop ima 20 dana :D
inache,bio je neki ovakav poster na vukajliji mrtvoj i trazila sam ga skoro, ne nadjoh...telepatija...:D
i da...samno se ovo za ribe ne slazem....ok su ribe, prije bih rekla malo bezlicne u 80 % slucajeva,ali kad nijesu onda su bas kul.
ovo ostalo, dok chitam po strani, samo se sjecam osoba tih znakova i kontam da je tachno :D ono,totali

Poslednja izmena:
Que pasa :D... ono mojih shest nickova kasnije i pojavi se Pussy... labudjad, to opet pokusavas da prokrijumcaris neku sumnjivu rec u srpski jezik & knjizevnost kao onomad hvali :lol:

* * *

Inace sad prodjoh pored usca i na bini, valjda proba za uvece.... neki klinci bacaju rime onako acapella ... decko je izrekao 160 reci u roku od minut i po...

... avaj, tad shvatih da sam senilni matorac vec u 31-oj...

setijo sam te se skoro :)

228434_436904749685917_1650415057_n.jpg

Ovo nema veze s vezom... zato sto ja raspolazem celokupnom lepezom ovih navedenih vrlina

selfish prick :tick:

stubborn asshole :tick:

annoying :tick: ... jedino nisam attention whore

moddy jerk :tick:

egotistical... nemam pojma... za mene egoizam ima 1000 glava... kako odseces jednu, pojavi se druga... kao i kod svakog

neurotic :tick:

flacky* - nikad, k'o sto rece Toni Montana- All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one.

* sad pogledah u urban dictionary - Dishonest and doesn't keep to their word.

obssesive - nisam

awkward fucktard hell yeah

greedy:tick:
perverted:tick:
whiny :tick:

setijo sam te se skoro :)

I ja tebe - totally sexy:cool:... -

... nego kako idu studije... ceka me jos jedna operacija sinusa... pa sam zavestao ovu svoju poHeziju koju napisah u naletu inspiracije, patnje ocajanja i egzaltiranosti u proteklih 10 godina... gde sam ono stao... da ako riknem na operaciji... moderatori imaju instrukciju da za 5 dina otvore blogove za dzeneral pablik... a ti bi vec tad mogla da post-diplomiras... i da bachis oko da nisu negde neka rec , zapeta pogresno pozicionirane...

... mada opet sta ja lupam... nemas ti gonzo mozak da aprehendujes gonzo sintakse kao recimo neuro-tirani... ili lunarne urne...

pussy je u stvari ona dionizijevska antilopa koja galopira po gradskom asfaltu u subotnje vrelo letnje vece... & razmenuje poglede i osmehe... koketira... monstrum energije... jede crvenog dzina za poneti ...

Sad cu da bacim Dzimove zbirke poezije koje sam prevodio kao klinac i da ostavim te blogove otvorene da moze svako da ih cita...

**** yeah... jos da trknem po pivo & ronhil mentol... bice ovo zanimljivo veche...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back