Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nema lik komp u frizerskom salonu, ja ima krsh mob na kome nemam internet... a i nije mi ortak sa kojim blejim, pa da mi dodje na gajbu.

... a i mislim da ne bi bio u stanju ovako nesto da izvede... ucio je zanat od legendarnog Džoa u mom kraju... koji me je šišao dok sam bio klinac... i kada mi je ta frizura dole kec, gore kosa, sa neprimentim prelazom prolazila. Ortak je od njega pokupio sve trikove... tu vrstu zurke može da izvede besprekorno... ali meni to više ne stoji. Ja mu objsnjavam sta želim, on kaže kao razumeo je, ima facu kao da u glavi resava Ajnštajnove jednačine ... ali svaki put me olindra kao ovcu, preko svake mere. Dobio sam fobiju od shishanja.

Ovo gore je ja mislim mashinica sa strane, ali frizer u jednom trenutku uradi neko chudo... pa ni ne primećuješ prelaz... a i ovaj rad sa dugom kosom na potiljku nikada nisam video, sem u nesrecnim tarzankama...

Moracu nesto da smislim...samo nemam pojma sta... možda da odštampam sliku... ali treba napuniti zapekle ketridze :hahaha:... oklen repa:(
Ti si musko, ne cmizdri.
Dakle, fino se oshishaj ko Juan u Trejnspotingu, ionako si kaz'o da licis na covjeka.
8d4f23bba89a40828dc76988883faa16.jpg

...kad to uradis, rezervises mi kartu za bg :mrgreen:

Ti si musko, ne cmizdri.
Dakle, fino se oshishaj ko Juan u Trejnspotingu, ionako si kaz'o da licis na covjeka.
8d4f23bba89a40828dc76988883faa16.jpg
...kad to uradis, rezervises mi kartu za bg :mrgreen:

Kada sam ja to rek'o? Ja sam samo rekao da bi Mekgrega mogao da najbolje izvuce moju zivotnu storiju... a da su me u srednjoj drugi usporedjivali sa MakGregorom... tad sam bio shtiglic, shishao se kratko i sve sam davio na velikim odmorima sa Sickboy umotvorinama :lol:.

Na koga su mi jos rekli da podsecam... da na onog lika Vuka Kosica... iako nikada nisam licno video resemblns... ali ima tu necega. Kada sam dobio rasnu klasifikaciju, rekli su mi da sam nord pontid/ dinaric ... a Vuk Kostic je klasican primer nord pontida...

Saro chek dis aut... ovo je slika iz 2003, 2004.... dakle pre osam, devet dina... kakav sam Hando bio :per: -

Pogledajte prilog 238078

Kakav su to vremena bila... sada sam vise u Dr. Gonzo fazonu - We know what you up to man!

Dr-gonzo.jpg

... a ako zavrsim finasijsku konstrukciju... eto me u HN-u 7 dana krajem avgusta... pa cu da svratim u Kolashin, where eva' :per::hahaha:

Poslednja izmena:
Kada sam ja to rek'o? Ja sam samo rekao da bi Mekgrega mogao da najbolje izvuce moju zivotnu storiju... a da su me u srednjoj drugi usporedjivali sa MakGregorom... tad sam bio shtiglic, shishao se kratko i sve sam davio na velikim odmorima sa Sickboy umotvorinama :lol:.

Na koga su mi jos rekli da podsecam... da na onog lika Vuka Kosica... iako nikada nisam licno video resemblns... ali ima tu necega. Kada sam dobio rasnu klasifikaciju, rekli su mi da sam nord pontid/ dinaric ... a Vuk Kostic je klasican primer nord pontida...

Saro chek dis aut... ovo je slika iz 2003, 2004.... dakle pre osam, devet dina... kakav sam Hando bio :per: -

Pogledajte prilog 238078

Kakav su to vremena bila... sada sam vise u Dr. Gonzo fazonu - We know what you up to man!

Dr-gonzo.jpg

... a ako zavrsim finasijsku konstrukciju... eto me u HN-u 7 dana krajem avgusta... pa cu da svratim u Kolashin, where eva' :per::hahaha:
oca ti 'ebem za ovo :lol:
cek,jesi li ti ovaj koji je shishan,ili ovaj koji shisha :mrgreen:

A kad stigneš, ispostavi se da u stvari liči na Begbija
Neka,dobar je Begbi...zamisli Spud :lol:

oca ti 'ebem za ovo :lol:
cek,jesi li ti ovaj koji je shishan,ili ovaj koji shisha :mrgreen:

Pa ovaj sto shisha naravno... pontid lobanja... a nos odaje dinarski uticaj... samo nemam pojma odakle taj dinarski influens kada sam utrekovao sve predake do 150 godina unazad... i nijedan nema veze ni sa Bosnom, ni sa Hrvatskom, ni sa Crnom Gorom... ali verovatno je nesto uletelo preko kevine linije ...

Inace ortak s chirokanom na slici... sada ima dugu kosu do ramena... i pljunuti je Arnold Svarceneger... sto bi mogao da potvrdi Paja da nije MIA...

* * *

Inace podsetise me ovi tribali na ruci Rasela Kroua... na true funny story... proslog leta, kada sam radio u Skoki Ilinoju ( sala; nisam tamo radio:LOL:... ovo ce da ukapiraju samo true filmofili)... dakle kada sam radio kao kurir za stampariju proslog leta... razvozio flajere, reklamni materijal po Bg-u & okolini... i sada vozim gomilu reklamnih postera za Maxi diskont... to su oni gde se reklamiraju snizenja, specijalne ponude za meso, itd... 300 tih postera potrpano u kola... i stizem u neke maksijeve hangare za dalju distribuciju u nekom pickovcu, Dobanovcima... & sada vucem te kese sa 300 postera ka prijemnici... a ispred mene ceka neki lik kamiondzija da mu potpisu revers... mladji lik, nabildovan sa izcrtanim tribalima bas kao Hando na rukama i vratu... sundey trucker christian mothefuc*ker tip... snimi me krajickom oka kako prilazim prijemnici i pita me... chit chatuje dok ispisuje po reversu - Sta teglis to?... ja mu odgovaram - Postere neke!... on se smeje i pita - Jel ima golih zenskih?... ja mu odgovaram - Nema brate, samo pershuni !... lik stane, pogleeda me... za trenutak pomislim sad ce da me polomi i da istripuje da ga zajebavam... Traje milisekund ta ankomrftbl sajlns... za mene citava vecnost... i srecom lik skonta, razvuce osmeh i tu se iskidasmo od smeha....

Imam vise prica nego highway patrolman iz tog perioda bivstvovanja na uzarenom asfaltu... ali o tome drugom prilikom...

Poslednja izmena:
Pa ovaj sto shisha naravno... pontid lobanja... a nos odaje dinarski uticaj... samo nemam pojma odakle taj dinarski influens kada sam utrekovao sve predake do 150 godina unazad... i nijedan nema veze ni sa Bosnom, ni sa Hrvatskom, ni sa Crnom Gorom... ali verovatno je nesto uletelo preko kevine linije ...
licis na momka jedne moje drugarice :D ... pa kako ce dinarski influens prec' nego iz Srbije? sta mislis ti ,da su u Srbiji Arijevci :D?

licis na momka jedne moje drugarice :D ... pa kako ce dinarski influens prec' nego iz Srbije? sta mislis ti ,da su u Srbiji Arijevci :D?

Pa dinarski uticaj valjda mora da dodje sa Dinare? Pitao sam nesto na pdf. istorija na temi klasicna genealogija za tu kevinu stranu... rekao im da tamo u selu ponekad se probije jekavica u govoru... a oni mi rekose. da su verovatno neki od njih dosli u te krajeve ili iz cg, ili iz hercegovine... ali pre sigurno vise od 200 godina

PS jel si skontala za Skoki Ilinoj :D

PS 2 ne lichim vishe, ono je bila slika od pre 9 dina ;)

a sta su oni tripovi, Prijepolje i te stvarcice, zaboravih kako se to zove no unutrasnji dinaridi? Kosovo , right? nijesu li tvoji djelimicno sa KOsova dosli?

i razumi me ako lupam- iz geografije vazda imah losu ocijenu.

Kakvo sad Kosovo?... odakle ti to... caletova strana je bg gradska bar 4 generacije... a seoski ruralni preci su iz Slanaca...to je takodje Bg selo... kada se krene uz Dunav ka Vinchi... postoje tamo neke seoske crkvene knjige iz 1860 sa upisanom zemljom na ime moje porodice....

Deda sa kevine strane je na 12 km od Guche... oni su isto tamo bar 200 godina... ali im se u govoru kao sto kazem nekad probije jekavica, ne ijekavica... ne kazu bijelo, nego bjelo... pa su likovi na pdf istorija dosli do zakljucka da su verovatno neki dosli iz Cg-a ili Hercegovine...

O tim unutrasnjim dinaridima nemam pojma... aj se bas raspitaj kada budes mogla... sada me zanima....

Kakvo sad Kosovo?... odakle ti to... caletova strana je bg gradska bar 4 generacije... a seoski ruralni preci su iz Slanaca...to je takodje Bg selo... kada se krene uz Dunav ka Vinchi... postoje tamo neke seoske crkvene knjige iz 1860 sa upisanom zemljom na ime moje porodice....

Deda sa kevine strane je na 12 km od Guche... oni su isto tamo bar 200 godina... ali im se u govoru kao sto kazem nekad probije jekavica, ne ijekavica... ne kazu bijelo, nego bjelo... pa su likovi na pdf istorija dosli do zakljucka da su verovatno neki dosli iz Cg-a ili Hercegovine...

O tim unutrasnjim dinaridima nemam pojma... aj se bas raspitaj kada budes mogla... sada me zanima....
uuu izvini molim te :lol:

dzizs krajst, ja se sad pitam govorim li ijekavicom ili jekavicom . bijelo.bjelo.bijelo.bjelo. AAAAAA sta mi uradiii....

Unutrašnji Dinaridi se nalaze u zapadnoj Srbiji i severnom delu Crne Gore, dok su Spoljašnji u većem delu Crne Gore, a zahvataju i sam granični pojas Srbije prema Albaniji. Krečnjaci su pretežno trijaske starosti, na istoku zaplavljeni jezerskim i flišolikm sedimentima sa čestim probojima i intruzijama magmatskih stena, dok je njihov položaj ka zapadu u složenim strukturno tektonskim odnosima prema starijim stenama, ofiolitskom melanžu i Spoljašnjim Dinaridima. Najznačajnije mase krečnjaka su u okviru Lelićkog karsta, Giljeve i Peštera (Ušački pećinski sistem, Pećina nad Vražjim Firovima), obodnih delova Zlatibora, Zlatara i planine Tare.
Spoljašnji Dinaridi se odlikuju velikom debljinom karbonatnih naslaga i čine visokoplaninske regije (Durmitor, Prokletije...), sa vrhovima preko 2.000 m.n.v., koje obiluju atmosferskim padavinama. Dreniraju ih snažna karstna vrela maksimalne izdašnosti i preko 10 m3/s, sa pojavama sifonalne cirkulacije kao i isticanje ispod nivoa mora (Boka Kotorska). Najviši delovi su bili zahvaćeni glacijacijom i imaju odlike tipičnog alpskog karsta. Do sada najdublja istražena jama je Jama na Vjetrenim Brdima –897 m (Međunarodna speleološka ekspedicija Durmitor 1985.), još uvek najdublja jama Crne Gore. Ipak, najveći potencijal imaju Prokletije (granični pojas prema Albaniji), koji se može porediti sa potencijalom Kanina (Slovenija), ali još uvek nisu speleološki istražene.

znam isto kao i ti .kad bi rekao kako se prezivaju ti sto ti pricaju jekavicu...

uuu izvini molim te

excusez-moi :lol:... ali na ovo je moralo biti reagovano... ne sada da bi sebe napravio turbo Beogradzaninom... nego zbog ovog spominjanja Kosova..

Ja tamo vidim jednostavno dosta upliva nechiste krvi... verovatno ih vecina izgleda kao rest of us... Krasara kao primerak, potpuno kosher... ali ne mozes mi reci da se ovde ne vidi shiptarski upliv... moze ovaj lik koliko hoce da nosi srpsko prezime, kada mu je faca jasno shiptarska -

djorovic,%20goran%202000a.jpg

... onda onaj Sergej Trigunovic... pa to je meni kvintensencijalna shiptarela faca -

sergej-trifunovic.jpg

Jednostavno pogledas facu, i vidis da nesto tu nije u redu... da nesto ne stima :lol:

dzizs krajst, ja se sad pitam govorim li ijekavicom ili jekavicom . bijelo.bjelo.bijelo.bjelo. AAAAAA sta mi uradiii..

Ma ovi moji u selu ne govore ijekavicom 24/7... ne odem ja tamo, pa pricam sa ljudima sa drugacijim narecjem... nego se ponekad probije ijekavica, jekavica u govoru... tipa bjelo, mljeko, sijeno... to su remnanti govora, koji su dokaz da su tu oni dosli iz Cg-a ili Hercegovine, otkud znam, kada ni oni ne znaju... ali sigurno pre 200 dina... verovatno bezeci od Turaka, kada ih je Karadjordje ovde prasio, a ne znam sta se u to vreme dogadjalo u Cg-u... znam da se Njegos u to vreme tukao sa Turcima oko Skadra... ali ne znam sta se dogadjalo po Brdima...

A ok, znaci ovaj tvoj citat... sve te planine spadaju u Dinaride... nisam imao pojma....

kad bi rekao kako se prezivaju ti sto ti pricaju jekavicu...

Ma to ti nista ne govori... to su sve prezimena po nekom predaku - Pajic, babino Pantovic, pradjedova zena, moja prababa Neshovic...

Evo ovo mozda pomogne... ovo ti je moje pokojne babe pletenica. Njoj sam nosio krstachu 10 km s brda na brdo, po temperatuti od 40 C... u sceni kao da je ispala iz Godfathera 2... ona uvodna, po vrletima Sicilije -

Babine kike.jpg

Ovo se verovatno prenosi sa kolena na koleno... sa majke na cerku, sa babe na unuku... pa bi mogla da mi kazes u kome delu Crne gore postoji vakav "vez" :mrgreen:...

PS. da se nadovezem na ovo Kosovo... na pdf-u politika su ti svojevremeno prozivali Lausha da je shiptar... neke srs narikache... kao blejali su svojevremeno neki od njih sa njim po bircuzima po Bg-u... i navodno kada se nasmeje vide mu se desni... sto je odlika shiptara.... a Laushevic je kao jasno pazio na snimanjima da se to ne vidi... ja se prozivao sa njima, dao im njegovu rasnu klasifikaciu, posle batalio... ionako se tamo okuplja gomila histericnih likova kojima fali ne samo par dasaka, nego cela pozornica u glavi...

Uf... dobro je kada se covek ovako is***** u postu :D,... prava old feshnd verbal dijareja...

that stare at the end could haunt you forever.

leafloev 2 years ago 20

rimembr mi kanslr :lol:

Poslednja izmena:
excusez-moi ... ali na ovo je moralo biti reagovano... ne sada da bi sebe napravio turbo Beogradzaninom... nego zbog ovog spominjanja Kosova..
a milije ti je da si iz beograda no sa kosova...ccc dje mi je cirilica sad da krenem da te kunem :lol: ....neka,neka, vi stari beogradjani ste gori no MI :lol: stari niksicani...a to govori :lol:

Ja tamo vidim jednostavno dosta upliva nechiste krvi... verovatno ih vecina izgleda kao rest of us... Krasara kao primerak, potpuno kosher... ali ne mozes mi reci da se ovde ne vidi shiptarski upliv... moze ovaj lik koliko hoce da nosi srpsko prezime, kada mu je faca jasno shiptarska -
Krasic mi je oduvijek bio hot.Pa covjece ludiiiii , Turci su vam bili za vratom 500 godina...

Ma to ti nista ne govori... to su sve prezimena po nekom predaku - Pajic, babino Pantovic, pradjedova zena, moja prababa Neshovic...
ne bi mogla bit' srpskija prezimena ni da se trude :lol: ovo nesovic mi bijashe sumnjivo,al izguglah,nidje veze

PS. da se nadovezem na ovo Kosovo... na pdf-u politika su ti svojevremeno prozivali Lausha da je shiptar... neke srs narikache... kao blejali su svojevremeno neki od njih sa njim po bircuzima po Bg-u... i navodno kada se nasmeje vide mu se desni... sto je odlika shiptara.... a Laushevic je kao jasno pazio na snimanjima da se to ne vidi... ja se prozivao sa njima, dao im njegovu rasnu klasifikaciu, posle batalio... ionako se tamo okuplja gomila histericnih likova kojima fali ne samo par dasaka, nego cela pozornica u glavi...
Nevidjeno seru....lausevic je u knjizi rekao da mu je familija dosla sa Kosova prije 2986709276 godina,al to je neki frustrirani advertajzing ...sigurno ima komplekse zbog beograda i slicno...mada,kad sam citala njegovu ispovijest o nacionalnosti ono,na pocetk uknjige, bila sam se nedje,nekako i pronasla...Coek je sa Cetinja....brat mu je liberal...kraj. I kako vi akcentujete to Lausevic, odumiru mozdane cjelije :D brat mu je liberal,reche neko, onaj prvi, pravi :D...

18359386204f7d933cb43de862473948_orig.jpg

ima cistu crnogorsku facu,mada je manje primjetna sad sa godinama...taj jachi, ostar nos ....zabachene ochi ...imam ih i ja takve,na tatu...ovaj tu dio u centru chela,dje se spajaju obrve da ti je malo ostriji...

213339_zarko_f.jpg

relativno usku glavu, ta vilica...al najvise zbog nosa i ochiju.

Dajte ljudi ovo neko prebrojavanje krvnih zrnaca???
ccc ja sam crnogrka,sta ocekujes :lol: i dan danas se sjecam kako u srednjoj skoli, na casu meni omiljene matematike preko citave sveske crtam porodicno stablo,sa sve godinama ,imenima,prezimenima,braca sestre,samo su mi datumi falili :lol:

E ovo za pletenicu stvarno nemam pojma.Nijesam ja mong vicna sto se toga tice,al ucim s godinama.Rece paja nedje prije 100 god...s godinama ce te takve stvari zanimat ' (jer sam aj zazirala od tih pitanja porijeklo,trte mrte).I stvarno, bijashe Paja u pravu.

Uf... dobro je kada se covek ovako is***** u postu ,... prava old feshnd verbal dijareja...
haha jeste :lol: mada mene uvijek sramota kad se ovako raspishem, zamislim sebe k'o debleu crnkinju...jos Goxy podjebe sa svojim vazda bistrim,al kratkim postom :lol:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back