Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
579156_326308734108934_127583850648091_797715_280792553_n.jpg

Super je bio taj lajt laser šou...Čudn o su nekako svirali pesme mnoge nisam prepoznao...Kad je počo taj vatromet kao ''explozije'' nisam znao o čemu se radi..Posle koncerta stampedo ja još bio s bajkom umalo me nisu izlomili...

Super je bio taj lajt laser šou...Čudn o su nekako svirali pesme mnoge nisam prepoznao...Kad je počo taj vatromet kao ''explozije'' nisam znao o čemu se radi..Posle koncerta stampedo ja još bio s bajkom umalo me nisu izlomili...

Opa... a rekao si da ti se ne ide bas. Slicne eksplozije su bile i prosli put 2004-te, a i tad je publika bila mnogo zivlja, sto se vidi i po onim snimcima sa Youtube-a. U delu gde sam bio, samo sam ja skakao i pevao sve vreme, ostali su snimali i namestali kamere, kuckali poruke ili jednostavno stajali i gledali.

E da, nekako su manje komunicirali sa publikom izmedju pesama nego prosli put.

Poslednja izmena:
Nego, videste li novi Botin džingl? "Ovo je Fakultet na kom sam diplomiro." :lol: Rukavica u lice.

Od tolike baronije
trange-frange ekonomije
sve te silne promene
svode se na obmane

I dripaca navala
na suvarak alava
raspodela stanova
po kongresnim salama

sta ste vi lasice
a mi slikari naivci
opici se basket
da bi ispali gotivci

To je isto marketing
ko otadzbino, voilim te
tri sekunde u reketu
ministre, molim te

Znam te jos od skolice
kad kupio si forice

a sada si na konju
zaduzen za plocice

"Some of the worst mistakes of my life have been haircuts." (-Jim Morrison)

Imam pitanje : gde na Krsti ordiniraju frizeri/frizerke... ne znam gde da odem da pitam... da l' na pdf. Moda, Muskarci, Svastara?

Imam ortaka iz osnovne, frizera koji me sisa za 300 dingera... ali covek valjda u 90 % slucajeva sisha shabaneriju... te i pravi shabanesku frizure.

Ja mu uvek kazem... gore skrati minimalno... sa strane mashinicom dvojka, ali kreni sto nize prelaz... a na najovalnijem delu glave... tamo gde je elipsa lobanje najsira... bezi sto vise od glave. E sad, nekada uspe da pogodi cemu strajvujem... ai najcesce me *****, skine previse sa strane... pa ispadne smesno frizura, sa strane imam malo kose... i odjednom na vrhu puno kose... disbalans kose da se tako izrazim. Decja frizurica... Covek me jednostavno unakazi(umakazi sto ja kazem)... mnogi ce reci - pa idi kod drugog frizera. Ne mogu, lik mi je ortak ( What you gotta do.He's mate; Trainnspotting ). Ima malu cerkicu da izdrzava... a i pitanje dal' bi i taj drugi pogodio.

Nasao sam svoju ultimejt zurku... -

attachment.php

koju planiram da rabim narednih 10 dina, dace Bog... samo jos treba da mu objasnim. Ne znam pre svega dal' je ovo sa strane mashinica rad... ili su makazice i cesalj. Ne znam ni dal' nego u danasnje vreme i sisa sa stane bez mashinice... a da nije zurka ispod soma din.

Tolicko.

:rotf:

Što mu ne pokažeš fotku?

Pa nema lik komp u frizerskom salonu, ja ima krsh mob na kome nemam internet... a i nije mi ortak sa kojim blejim, pa da mi dodje na gajbu.

... a i mislim da ne bi bio u stanju ovako nesto da izvede... ucio je zanat od legendarnog Džoa u mom kraju... koji me je šišao dok sam bio klinac... i kada mi je ta frizura dole kec, gore kosa, sa neprimentim prelazom prolazila. Ortak je od njega pokupio sve trikove... tu vrstu zurke može da izvede besprekorno... ali meni to više ne stoji. Ja mu objsnjavam sta želim, on kaže kao razumeo je, ima facu kao da u glavi resava Ajnštajnove jednačine ... ali svaki put me olindra kao ovcu, preko svake mere. Dobio sam fobiju od shishanja.

Ovo gore je ja mislim mashinica sa strane, ali frizer u jednom trenutku uradi neko chudo... pa ni ne primećuješ prelaz... a i ovaj rad sa dugom kosom na potiljku nikada nisam video, sem u nesrecnim tarzankama...

Moracu nesto da smislim...samo nemam pojma sta... možda da odštampam sliku... ali treba napuniti zapekle ketridze :hahaha:... oklen repa:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back