Exaybachay
Gost
- Poruka
- 4.333
...a Dzjeson oronu k'o generalstab...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mržnju je režirao Lik Beson, tvoju smrt će moj Smith & Wesson - Moskri
...
Kneleta su našli roknutog u kadi, braća Kličko padaju zbog staklenih bradi,
Frizuru sam nameštao na kvarnome štekeru, Zagore pederu, Bleče šmekeru! - Mikri
...
A stvarno im je tesko,da nema Mr.Speed Of Light Manny Pacquiao-a ne bi ni gledo ovo savremeno makljanje.
Teska kategorija dno,ko da gledas predigru Pandi.

A stvarno im je tesko,da nema Mr.Speed Of Light Manny Pacquiao-a ne bi ni gledo ovo savremeno makljanje.
Teska kategorija dno,ko da gledas predigru Pandi.
Zavisi kako posmatras... ako uporedis ovu rimu i "Mrznju je rezirao Kasovic, tvoju smrt ce moj Smith And Wesson" onda se nije zaebao..![]()
Vala je doso zeman za moj mandat,nisam bio visa instanca jod od kada mi je isteko mandat kao predsjedniku odjeljenske zajednice,jos u vrijeme dok je Sloba bio na vlasti.Napokon se resio titule moderatora
na ovom pdf-u.
Za sada imate Borca za prava zivotinja,
a moguce su jos neke izmene.
Sto bi reka George Washington Duke iz Rokija numero 5,ti ljudi su vodili ratove u ringu.
Cito' sam da je Ali takodje izjavio da je mislio da ce ga strefit infarkt od svih Frejzerovih udaraca u tijelo.
...ili da su se tukli udarcima koji bi u sekundi ubijali normalne ljude...nesto tako...
Vala je doso zeman za moj mandat,nisam bio visa instanca jod od kada mi je isteko mandat kao predsjedniku odjeljenske zajednice,jos u vrijeme dok je Sloba bio na vlasti.
Mada ni bit blagajnik u skoli nije bio los trip,ko je bio dobar mogo je otudjit,utajit,pronevjerit,Mejer Lenski stajl.

Vala je doso zeman za moj mandat,nisam bio visa instanca jod od kada mi je isteko mandat kao predsjedniku odjeljenske zajednice,jos u vrijeme dok je Sloba bio na vlasti.
Mada ni bit blagajnik u skoli nije bio los trip,ko je bio dobar mogo je otudjit,utajit,pronevjerit,Mejer Lenski stajl.

Poslednje sto sam gledala je bio Dunav, danas oko 16 casova, kada smo moj bivsi decko i ja krenuli sa njegovog imanja iz one divljine.

Hey buddy, I really don't want that smoke in my lungs...![]()

...postcoital