Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/235662/Otkrivena-tajna-formula-Kokakole

A evo kako ona glasi:

OSNOVNA MASA NAPITKA
-Tečni ekstrakt koke 11ml
-Limunska kiselina 88ml
-Kofein 30ml
- ............................................

Eto, a kad sam ja tvrdio da se koristi koka - vi vikali: te vaki si, te naki si... :lol:

Stiv Mekvin u Papionu miloscu sapatnika domoroca zvace list koke...nikakva razblazena sranja i ekstrakte...hardcore covece,hardcore...

...mada ko zna...sa seta-

http://4.***************/_04kZGR_ltmE/S6sNbYeB-MI/AAAAAAAAGs4/FqBifyoPyoY/s1600/Steve-McQueen-Submariner-Papillon-set.jpg

...pije neku drogu s nogu...

Znam ja sastojke za patispanj al' opet ga ne znam napravit,a sa ovim sastojcima za colu moga bi napravit
Timothy McVeigh zulum.
Ko bude izigrava Avogadra moze dobit napalm od ovija cuda,a ko zna kakve blowing-up primese mogu da se dobiju od zejtina muskatnog orascica i korijandera.

Poslednja izmena:
Znam ja sastojke za patispanj al' opet ga ne znam napravit,a sa ovim sastojcima za colu moga bi napravit
Timothy McVeigh zulum.
Ko bude izigrava Avogadra moze dobit napalm od ovija cuda,a ko zna kakve blowing-up primese mogu da se dobiju od zejtina muskatnog orascica i korijandera.

...mojoj podsvesti je trebalo oprilike 3 sata da poveze ovu gonzo sintaksu u koherentnu celinu...a onda je krenulo smejanje...

...kao i obicno :worth:

Hehe, pa kad si postavio onaj klip neki mrak mi je odmah prosao kroz glavu. :)

...hehe,kakav kreacioni proces...

E...a na ovom forumu gde si upload-ovo beatove,kako si zastitio autorska prava?...jel mogu neki young blood hip-hoperi, recimo iz Maroka,tunguzije,nebitno
...da ti uzmu beat i pobacaju rime...a da ti nemas pojma o tome...red je i da dobijes neki fee za trud,vreme,ideju...mis'im jel to nekako regulisano,

Sve se vrti oko para,lepe cice oko bara,nemam komentara...

Hip-hop socijala, MC, end hocu pare ...

Hiljade maraka, treba mi nov par cipela i patika,
bez kesha osecam se poput zemljoradnika!

Poslednja izmena:
We're from two different ancient tribes ...eh da sam ovo ima za vreme onog bunta protiv slobe kada su matorci lupali u serpe za vreme dnevnika...umesto toga sam ispustao u park sa zvucnika ove milozvucne krike...

edit.i kod Amelie imas super build up...ili koje vec termine koristite

Poslednja izmena:
...hehe,kakav kreacioni proces...

E...a na ovom forumu gde si upload-ovo beatove,kako si zastitio autorska prava?...jel mogu neki young blood hip-hoperi, recimo iz Maroka,tunguzije,nebitno
...da ti uzmu beat i pobacaju rime...a da ti nemas pojma o tome...red je i da dobijes neki fee za trud,vreme,ideju...mis'im jel to nekako regulisano,

Sve se vrti oko para,lepe cice oko bara,nemam komentara...

Hip-hop socijala, MC, end hocu pare ...

Hiljade maraka, treba mi nov par cipela i patika,
bez kesha osecam se poput zemljoradnika!

Ebiga, to ti je nova skola... kopanje po jutjubu umesto po record store-u.. :lol:
Ali planiram cim budem u mogucnosti da se prebacim na vinil, radio (k'o Exile)...pa i kasete, sto da ne. :)

Oko zastite, mogu jedino da lupim Creative Commons, sve ostalo se placa... ali i ne cimam se oko toga.
Danas moze svaki idiot da prisvoji bilo kakav stream, pa i taj na soundcloudu, ali sta znam,
nece valjda... i ne radim zvuk koji je popularan medju tom populacijom. :)

...

passenger pigeon!

Provuci ce sigurno ponovo nesto iz filma, bilo sta... recenica, naziv pesme, neka sitnica koja se ne cuje...

RZA1.jpg

Ebiga, to ti je nova skola... kopanje po jutjubu umesto po record store-u.. :lol:
Ali planiram cim budem u mogucnosti da se prebacim na vinil, radio (k'o Exile)...pa i kasete, sto da ne. :)

Oko zastite, mogu jedino da lupim Creative Commons, sve ostalo se placa... ali i ne cimam se oko toga.
Danas moze svaki idiot da prisvoji bilo kakav stream, pa i taj na soundcloudu, ali sta znam,
nece valjda... i ne radim zvuk koji je popularan medju tom populacijom. :)

...

passenger pigeon!

Provuci ce sigurno ponovo nesto iz filma, bilo sta... recenica, naziv pesme, neka sitnica koja se ne cuje...

RZA1.jpg

...pola stvari te nisam razumeo :)...ali nema veze,samo ti zastiti to i uzimaj kintu ....

Haha, pa kazem moze da uzme svako sa pola mozga...a ja mogu da se stitim sa tim Creative Commons pravima, koja se jedino obezbede bez kesa. Ali ne radim to, mrzi me :D

A u medjuvremenu, nastala je jedna stvar, ima da te pogodi u dusu... :)
https://soundcloud.com/good_neighbour/hometown-blues

haha...samo jedna izmena u tagz stavi serbian Folk Zemun Munze Konza...Sharan...kaldrma...hebote kolko sam tamo puta pisao iskre...znas ono kada izadjes iz kafane da pisas na obalu...a zbog odsjaja mesecine na dunavu & mozga koji pliva u alkoholu urin ti postane iskrichav...ne znam dal mogu da objasnim taj fenomen ljudima koji to nisu doziveli...mada vecina nas je dozivela...hehe

haha...samo jedna izmena u tagz stavi serbian Folk Zemun Munze Konza...Sharan...kaldrma...hebote kolko sam tamo puta pisao iskre...znas ono kada izadjes iz kafane da pisas na obalu...a zbog odsjaja mesecine na dunavu & mozga koji pliva u alkoholu urin ti postane iskrichav...ne znam dal mogu da objasnim taj fenomen ljudima koji to nisu doziveli...mada vecina nas je dozivela...hehe

Na obali i na stepenicama za Gardos... Koliko puta sam se popeo i sisao alkoholisan, a nijednom nisam pao i umro, zamisli. :)

Na obali i na stepenicama za Gardos... Koliko puta sam se popeo i sisao alkoholisan, a nijednom nisam pao i umro, zamisli. :)

...ja sam jednom pao kao u filmovima...bukvalno poleteo kroz vazduh,zaplivao...dole na kaldrmi...i sve zaboravio...da bi me ortaci skoro podsetili...a ja krenuo da negiram i negiram i onda se konacno setih...ali je funny kako tako nekakav trip pamte drugi ljudi,a koje ti skroz ubacis u neki zabaceni deo svesti...

...ja sam jednom pao kao u filmovima...bukvalno poleteo kroz vazduh,zaplivao...dole na kaldrmi...i sve zaboravio...da bi me ortaci skoro podsetili...a ja krenuo da negiram i negiram i onda se konacno setih...ali je funny kako tako nekakav trip pamte drugi ljudi,a koje ti skroz ubacis u neki zabaceni deo svesti...

Eee... ja vec poceo da verujem da neka sila tamo stiti ljude... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back