Kafe "Casablanca"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Gledo' Benksija,gledo Hercoga(ludilo),Kinski htio da napusti snimanje Aguirre-a,Hercog ladno zgrabio pusku i reko mu da ce mu pucat u glavu cim stigne do brezuljka.
God's Angry Man je poslednji koji sam gledo' od njega,neljudski koliko je dobar.

Poslednja izmena:
Au,vamo' kod nas je dostojanstvo najveci ulog,niko bre vecu lovu da pljune,sve bakarne kovanice iz bakinog budjelara.
"Uzmi sinko,al' nes' se od kocke osevapit".

Di' ga je ovaj Verbal,da neki dokumentarac preporuci,ladno pronadjoh neke njegove preporuke u svojoj digitalnoj rudarskoj jami,ispod gomile odrona,jedva sam to sve skrpio i uredio,pa ih pogledah,good stuff...

...svi su kod nas...brate,ja kada sednem da igram s tvojim zemljacima,Podgoricanima(na tunirima,posto nemam love da sednem da igram kesh game sa njima)...pominju se cifre od kojih ti se glava zavrti ...7,8 hiljada evra koje se utuku za jedno vece ... i to nisu neke kvazi/nadri kockarske price i neki lezilebovici...nego provereni ljudi...ona fela koja je prodala svoju dusu djavolu za kocku...na tamo nekom rakrscu ...

edit.nego Pajo reci mi,onaj Strugar...sto je skoro presamitio nekog Rusa high kick-om u glavu u 5-oj rundi...u Splendidu proslog meseca ...sto se nikada nije okusao u K1...ako imas neki info ...jel mu fali kilaza ili nesto drugo,finansije...sta li?....

Poslednja izmena:
merrychristmas.gif

Na obali mora stajao sam
i galeba bijelog posmatrao let
visoko, visoko do zjenice sunca
do najlepših snova ga nosio on

i letio, kružio, gledao, spazio
zaspalu ribu na dnu
i letio, kružio, spazio, zgrabio
zaspalu ribu na dnu

Ptico što ljubiš zvijezde sklopi krila
jer tijelo je tvoje sad na dlanu mom
ptico što ljubiš zvijezde skolpi krila
jer gnijezdo je tvoje sad u oku mom
na dlanu mom

Poslednja izmena:
Na obali mora stajao sam
i galeba bijelog posmatrao let
visoko, visoko do zjenice sunca
do najlepših snova ga nosio on

i letio, kružio, gledao, spazio
zaspalu ribu na dnu
i letio, kružio, spazio, zgrabio
zaspalu ribu na dnu

Ptico što ljubiš zvijezde sklopi krila
jer tijelo je tvoje sad na dlanu mom
ptico što ljubiš zvijezde skolpi krila
jer gnijezdo je tvoje sad u oku mom
na dlanu mom

"sjutra će danas postati juče, kao što je juče danas bilo sjutra"

hehe...pobednik sa gitarom...a i ove ribice iz spota su mu pevale pratece vokale na certu u Domu Sindikata...pustili su taj koncert na studiu B 1 januara...ja bio na izdisaju,totalno sam ispao iz forme,a popio 7 djus vodki & sve zabetonirao sa 2 piva na doceku...i tako umirem u krevetu i puste Rambov koncert negde oko 13 h i chovek me vaskrsne ...potpuno je reinventisao svoju muziku...malo ko to moze,rispekt -

Intergalaktički Giga Imperator

Ma ludak,jedini coek' kojeg nije moguce piratizovati,da ekshumira sound paleolita napravio bi neku masterpis satiricnu simfoniju.
Nema drugog Boga do Ramba...

hehe...pobednik sa gitarom...a i ove ribice iz spota su mu pevale pratece vokale na certu u Domu Sindikata...pustili su taj koncert na studiu B 1 januara...ja bio na izdisaju,totalno sam ispao iz forme,a popio 7 djus vodki & sve zabetonirao sa 2 piva na doceku...i tako umirem u krevetu i puste Rambov koncert negde oko 13 h i chovek me vaskrsne ...potpuno je reinventisao svoju muziku...malo ko to moze,rispekt -

Haha, gledao sam i ja taj snimak... jedan je Rambo. Rek'o nesto kao: Za svih ovih 20 (30) godina karijere bio mi je san da sviram ovu pesmu ovde u Domu Omladine... i pocnu da sviraju "Amerika i Engleska bice zemlja proleterska.." :lol:

A par dana pre nove, vidim ga u nekoj emisiji, pita ga lik za kraj da poruci nesto gledaocima... kaze Rambo da punimo posudu za deterdzent na ves masini do pola, jer je dovoljno...a manekenka na TV reklami trpa do vrha da bi mi
brze trosili i kupovali vise njihovog proizvoda... :lol:

Haha, gledao sam i ja taj snimak... jedan je Rambo. Rek'o nesto kao: Za svih ovih 20 (30) godina karijere bio mi je san da sviram ovu pesmu ovde u Domu Omladine... i pocnu da sviraju "Amerika i Engleska bice zemlja proleterska.." :lol:

A par dana pre nove, vidim ga u nekoj emisiji, pita ga lik za kraj da poruci nesto gledaocima... kaze Rambo da punimo posudu za deterdzent na ves masini do pola, jer je dovoljno...a manekenka na TV reklami trpa do vrha da bi mi
brze trosili i kupovali vise njihovog proizvoda...
:lol:
Hehe,ko fora kako da se ustedi na struji,nemojte grijanje da odvrnete ko' ludi no fino dijelite sa nekim postelju da vam bude toplije,il' poklopite lonac kad kuvate nesto:lol:

Ja se secam Ramba kada se u jednoj emisiji pojavio sa kartonskom kutijom na glavi od nekog kucnog aparata,sa prorezima za oci i usta ...tada sam znao da ne gledam obicno ljudsko bice...a glas mu je bio kao onom ekspertu variologu iz Variole Vere...ko propusten kroz gas masku..hehe

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back