Kafanske priče

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaju i seljanke.
l_d1df3e7a4bbf44dfaefd9108d372d07e-1.jpg

Ser e mo po onim temama a kafana zvrji prazna.

Sfatite da smo i ovako posvadjani , najbolji i najverniji prijatelji jedni drugima.
Imam mirovni predlog , pa ko oce da porazgovaramo nek pochne.
Svaki rat ionako pochne i zavrshi pregovorima.

Ma bas. Ovde gubimo vreme citajuci primitivne zezancije par osoba a kada se neko naivno ukljuci u to nazovi "zezanje" onda doticne persone pozivaju vlasti na sav glas proglasavajuci drznika osobom koja uznemirava.

I sada ocekujes da ovde izigravam i dalje budalu i stavljam slikice torti i kolacica i smisljam deminutive od necijih nikova koji ce mi biti nabiveni na nos
Ne hvala!.

Neko izigrava sa tortama budalu, a neko sa terminatorima leci svoje komplekse...i jos laze i prepravlja tudje izjave da bi njegovo laprdanje o filozofiji (naucio iz neke knjige na pamet) zadivilo nekoga . A svakoga boli uvo za to...hahahahah

Gde si ti Milice? :):)

Ozi nam je malo prsnuo, moras mu oprostiti....ipak, on je tvoje ljubimce... :):)

Imamo svi svoje napade , shta tjesh .
I ti si proklinjao i zeleo meni, tvom virtualnom neprijatelju, koga ne poznajesh a znash da lezi celo leto u krevetu i leci ozbiljne povrede glave,zadnju notj.
Prepravljao i falsifikovao moje postove i to dok sam bio sprecen da ti odgovorim na tvoja izvrtanja.
I ja se opet ne ljutim na tebe .
Shvatam da smo svi ovde pomalo "udareni"i da dolazimo na pdf da lechimo bolne rane ,svako na svoj nachin.
Mir svima.

Trazi mir, pod svojim uslovima.
Nece moci.

Optuzujes me da sam prepravljao postove?

Stidi se.
Ti znas zasto si banovan, a znaju i vecina ovde.
Neces svaljivati svoju krivicu, narocito ne na mene, "bosanca koji ne zna da je silovan"

Dakle, ignore moze, prividni mir nekako, ali prastanje nikako.

To sam jednomi Ozimenu na PP predlozio, ignorisanje, ali on iz svoje kompulsivne potrebe, i opsesije mojim likom i delom nije hteo.
Vidi se to u svakom njegovom postu, u kom zeli da me isprovocira i potkaci.
Naravno, posle bio banovan.

Sto znaci, da iz iskustva znam da od toga nema nista,
A Buudala sam napisao u nekoj temi da je ovde iskljucivo da zaebava rendzere.

Pisi propalo, pokusaj sa svojim Ozijem nesto -suptilnije..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back