- Poruka
- 35.042
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa nema frajera matorih kojima rastu dakle iz ušiju i nosaBre dečica, ko ovi moji iz zadnje klupea što se tiče muzike, do 80-tih je bila muzika, posle , ponešto dobro .
A šta ću kad ja volim te matorepa nema frajera matorih kojima rastu dakle iz ušiju i nosa
da stvarno al stvarno 80-te najbolja mjuza. iznenadio sam se kada klinci znaju pesme.
nekad pustim iz igrice gta vice city muziku sve do jedne iz 80-tih pesme
ima na jutjubu
mislim da je to vrh, sad blede kopijeA šta ću kad ja volim te matorema koliko remixova rade, pitaju me moja deca, otkud ja znam te pesme
![]()
Ne smem više ništa o religiji, bila sam ubeđena da si ti neko svešteno lice na ptf religija
a pjevač pravoslavac![]()
kod nas fajront 00-00,30hTad su počele prve diskoteke, pa ludilo subotom, izlazak do 10.30 hKad me ćale kazni ,jer sam zakasnila , ništa gore
![]()
Marinče
upoznao sam je, fina žena, pozitivna
Ma kakav bar, ja osnovka, taman bi me javno izopštilikod nas fajront 00-00,30h
i tada u celom ns-u samo jedan pab radio celu noć
al, sećam se da smo nešto kasnije,srednjoškolka , stopirali za Bg , da odemo u Euridiku . nešto mi taj parni valjak nije. više riblja čorba i bijelo dugmeMarinčePoslednji dobar koncert koji sam slušala u to vreme je bio Parni valjak, gostovao kod nas .
Priznajem, nisam ih slušala
100 % se slažemnajbolja pesma od kiss
I tebi laku noćza laku noć