Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ah, da, mogu da se pohvalim da imam super liniju :mrgreen: ;)

ja sam u zivotu dva puta imao super linije... jednom kad su mi kupili onu muzicku liniju, sto je sastavljena iz tri dela.. sa kasetom sto se ubacuje na poseban nacin.. nije ona obicna, da pritisnes dugme, pa se otvore ona vratanca... i skroz je bila dobra.. i mogla je da sluzi jos 100 godina, samo da tehnika nije napredovala toliko... a drugi put kad sam imao liniju, to je bilo kad smo igrali bingo, pa onda ona gornja kolona, 5 komada kad procitaju sto imas ti... sreca, sreca, radost... imas bar za jos 3 tiketa u sledecoj...

Pa bre strvinooooo, kako je to uberkul :D

I ideš u HN, aj hejt ju indid i truli!
Sad ću plačem od muke, ko me jepe kad sam bedni crv :lol:

Znači, HN je meni kao moj grad na moru, skroz..
Ima mi neki šmek na NS, i mnogo se osećam domaće i na stranu što stalno idem tamo, al' baš ga volim iako ima one skrnave plaže, nije do mora, nego do grada :heart:

jutro svima...ja se probudila u pola šest, i prevrtala se u krevetu do maloprije...

i sanjala neke gluposti užasne...i sad gledam u sanovnik (iako ne vjerujem u te gluposti) i sve kao super kul pozitivne stvari...a ja se isplakala i istraumirala kao kreten...

Odo i ja za 10-ak dana, najverovatnije :D
... kolima... lolima :lol:

Meh, malo li je reći da i tebe mrzim?! :lol:

jutro svima...ja se probudila u pola šest, i prevrtala se u krevetu do maloprije...

i sanjala neke gluposti užasne...i sad gledam u sanovnik (iako ne vjerujem u te gluposti) i sve kao super kul pozitivne stvari...a ja se isplakala i istraumirala kao kreten...

E i ja sanjala neke budalaštine, ali tu nema nikakvog skrivenog značenja, samo jednostavna, čista i sirova griža savesti što ne radim ništa i što ne mogu da nađem posao :S

e luco, popusim ovo, istusiram se
pa odo u postu da postaljem za jedan konkurs
sutra cu za drugi
cisto da imam razlog da pomerim dupe napolje
pa cu poslati odma i za Zr
pa sad... ko me bude zvao prvi njegovaaaa sam :mrgreen:

Pa tako breeeee!
Znaš kad sam ja počela ozbiljno da razmatram hebeno Žitište koje je od ZR skroz na drugu stranu... ok, nisam dobila posao, al' otišla bih i tamo, briga me više, samo da radim nešto i da se ne osećam kao crvčina ona najgora :neutral:

e luco, popusim ovo, istusiram se
pa odo u postu da postaljem za jedan konkurs
sutra cu za drugi
cisto da imam razlog da pomerim dupe napolje
pa cu poslati odma i za Zr
pa sad... ko me bude zvao prvi njegovaaaa sam :mrgreen:
Ebozovna od ranog jutra :per:
hoću i ja negdje da ideeeeeeem :rida:

al' ništa prije kraja jula...ima da umrem od dosade :(
Oš samnom da ti pokažem zvezde? :cool:

Meh, malo li je reći da i tebe mrzim?! :lol:

E i ja sanjala neke budalaštine, ali tu nema nikakvog skrivenog značenja, samo jednostavna, čista i sirova griža savesti što ne radim ništa i što ne mogu da nađem posao :S

Pa tako breeeee!
Znaš kad sam ja počela ozbiljno da razmatram hebeno Žitište koje je od ZR skroz na drugu stranu... ok, nisam dobila posao, al' otišla bih i tamo, briga me više, samo da radim nešto i da se ne osećam kao crvčina ona najgora :neutral:

e pa to, znaci otislabih sada bilo gde, samo da ne parazitiram

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back