Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mjok budo, nemam, a ni ne treba mi - gotovo je.
Imam još jedno, al' nećem ga pijem, treba rujnom zorom dustanem i da budem nasmejana i vjesela, što neču biti s glavonboljom.

A tako sam ja kad sam bila mala uvek mislila da ću postati neka mnogo jaka njuška, al' ništa se nije desilo, i profućkala sam skoro sve što sam mogla i sad mi ostaje da živim sa greškama vasceli život i to vedro ofkors :D

hmmm, nemogu da verujem neshto.
Mislim da je na forumu jedna jako draga i davna crna m...

Ma nemoguc'e! :eek:
(nije bitno)

Prodali? Ma razumem, treba neko da plati letovanje po hrvatskoj i posete u Moskvu bivshem/oj. :)

A tako sam ja kad sam bila mala uvek mislila da ću postati neka mnogo jaka njuška, al' ništa se nije desilo, i profućkala sam skoro sve što sam mogla i sad mi ostaje da živim sa greškama vasceli život i to vedro ofkors :D

Meni slichno i smuchilo mi se. Sa ovom kompjuterskom profesijom pochinjao sam sto puta izpochetka.
Sada bi c'evabdzinicu otvorio i batalio sve da imam da ulozzim. :(

Jeste, jeste, maki, i meni su tako govorili, a sad ćemo da vidimo ima li istine u svemu tome ili su to bile laži i obmane!
Teške, puste laži!

A tata mi je uvek skidao mesec sa neba kad sam bila mala..
Odvede me do bureta punog vode i pokaže mi kako ga je skinuo sa neba za mene... :)

Meni slichno i smuchilo mi se. Sa ovom kompjuterskom profesijom pochinjao sam sto puta izpochetka.
Sada bi c'evabdzinicu otvorio i batalio sve da imam da ulozzim. :(

Jap jap..
Samo ja još uvek ništa nisam ni krenula, a imam sto godina..
Baš sam pogrešno utrošila vreme..
Ili nisam, džavo će ga znati..

Meh, baš sam u kujcu, koji sam šnjurac i dolazila da vas smaram..
Mada, opet, koga ako ne vas :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back