Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sine kako da iskuliram, kad ne mogu da ostvarim svoja osnovna ljucka prava
pravo na slobodu govora i mosljenja
pravo na slobodu izrazavanja
dokle vise diskriminacija neistomisljenika, dokle majka mu stara
e pa sacu postanem mooderator pa ce da vidimo :(

Gde si Luno,ma neka jevrejka me je banovala.

Si mi dobro? Sinoć dok sam se prevrtao u pokušaju da zaspim pala si mi na pamet,rekoh sebi,moram biti dobar prema Luni da bi promenila svoje nakaradno mišljenje o meni kao osobi :)

Ma nije moje mišljenje nakaradno, samo realno :lol:

Odveć smo suprotnih razmišljanja, stavova i opredeljenja da bih te mogla nešto posebno uvažavati, iskreno rečeno.
Ne prezirem te, i to je i više nego pozitivno :D

Ma nije moje mišljenje nakaradno, samo realno :lol:

Odveć smo suprotnih razmišljanja, stavova i opredeljenja da bih te mogla nešto posebno uvažavati, iskreno rečeno.
Ne prezirem te, i to je i više nego pozitivno :D

Apsolutno se ne slažem.
Pa pobogu ja se ne slažem sa nekim ljudima ali su mi dragi i Nesti bih popio sa njima,ma ruku bih da za njih...za tebe ne bih jer me ne voliš,ali ne znam čemu taj animozitet kad sam realno mnogo fin dečko,fino vaspitan pre svega :)

Zdravo živo Golube, ptico jedna potcenjena! :D

+

Zdravo i Laki, nešto si promenio ruho :lol:
Djes Felixice, šta ima? :D
Kako si odmah provalila da je ovi pancer-efendija Lautner?
Ja već pomislio da su opet zabranili publiku na Radovom stadionu, pa mali ljotićevci ubijaju vreme po forumima.
Gde si Luno,ma neka jevrejka me je banovala.

Si mi dobro? Sinoć dok sam se prevrtao u pokušaju da zaspim pala si mi na pamet,rekoh sebi,moram biti dobar prema Luni da bi promenila svoje nakaradno mišljenje o meni kao osobi :)

Malac, ja bih tebe banovao za sva vremena zbog antisrpstva i ocrnjivanja Srbije i Srba.
Ban na IP, pa idi na druge forume, ili menjaj adresu... :(

Apsolutno se ne slažem.
Pa pobogu ja se ne slažem sa nekim ljudima ali su mi dragi i Nesti bih popio sa njima,ma ruku bih da za njih...za tebe ne bih jer me ne voliš,ali ne znam čemu taj animozitet kad sam realno mnogo fin dečko,fino vaspitan pre svega :)

Krasno je to tvoje vaspitanje, kad bi osobe koje 'ne voliš' iz nekih razloga (pripadnici romske zajednice, gej opredeljene, Jevreje i ko zna koga još) pobio, povešao, istrebio, tukao, pretukao, istukao, i ostale neke agresivne radnje na njima načinio.

E, vi'š, ja sam vaspitavana da budem pacifista, u duhu francuske revolucije, slobode, bratstva i jednakosti.
Meni su svi ljudi jednaki i razdvajam ih samo kao dobre i loše.
Svakome ću pružiti šansu, pa dok me ne razočara.
Tebi nije bilo potrebe da je pružam nešto posebno pošto mnogo glasno vičeš i uzvičeš svoje (za mene potpuno užasne) stavove o određenim grupama ljudi..

Tako nekako..
Jednostavno. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back