Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slušaj, meni je teško da nastavim ovu diskusiju tako da te ne uvredim
zato ću te samo zamoliti da se ne uzdižeš toliko iznad ljudi o kojima u suštini ništa ne znaš
jer se mi ovde na forumu svi znamo, znamo sve o svačijoj pameti i gluposti, ukusu i neukusu i tako

i bolje da ne nastavljamo diskusiju jer nema smisla
ja imam svoj stav koji je suprotan tvom i ne odricem ga se
i za razliku od tebe ne prekidam diskusiju zato sto bi te uvredila
nego jednostavno vidim da nema svrhe da ti objasnjavam nista

u stvari, u pravu ste svi vi
i treba da bude tako
da za jedno 50-100 godina u celom svetu zavlada glupost i ljudi kojima je lako upravljati i dirigovati
ne treba niko da upire prstom, na dobrom smo putu
jednostavno, trebalo bi svi da ucinimo nesto
da i nasa deca jednog dana budu bas ovakva
sto da ne, pricajmo svima kako u tome nema nista lose, cak je i pozeljno
pa nismo bolje ni zasluzili
divim se tom citavom novom poretku

nemoj se ti mnogo brinuti o sunovratu društva, nego popričaj sa nekim umnijim, pa sagledaj gdje si ti lično nalaziš na toj ljestvici pameti, ukusa, ljepote i svega ostalog... tek tada, ako budeš sigurna u svoj kvalitet, kreni kritički da posmatraš kvalitet nekog drugog... ako i dalje budeš imala želju

čovjeku se ne pomaže upirući prstom u njega i rugajući mu se, tako ni ti nećeš pomoći ovoj djevojci koju si ismijala a ni društvu
U pravu si za to da svi treba da učinimo nešto... i tu se kreće od sebe, ne od drugog, i tvoja djeca neće biti kao bilo ko, ako ih ti svojim primjerom naučiš da ne budu.

nemoj se ti mnogo brinuti o sunovratu društva, nego popričaj sa nekim umnijim, pa sagledaj gdje si ti lično nalaziš na toj ljestvici pameti, ukusa, ljepote i svega ostalog... tek tada, ako budeš sigurna u svoj kvalitet, kreni kritički da posmatraš kvalitet nekog drugog... ako i dalje budeš imala želju

čovjeku se ne pomaže upirući prstom u njega i rugajući mu se, tako ni ti nećeš pomoći ovoj djevojci koju si ismijala a ni društvu
U pravu si za to da svi treba da učinimo nešto... i tu se kreće od sebe, ne od drugog, i tvoja djeca neće biti kao bilo ko, ako ih ti svojim primjerom naučiš da ne budu.

naravno da nece biti bilo ko moja deca, jer ni ja to nisam, i necu dozvoliti da se pretvore u nesto ovakvo
ja sam svojih kvaliteta svesna
da je u pitanju neko ko je u mojoj blizini verovatno bih pokusala da objasnim
ovako, to je samo neko ko se dobrovoljno ponudio celom internetu i kome ja niti sam pomogla a niti sam odmogla ovim putem
a u isto vreme bila je idealan model svega onoga sto mi smeta
i isto tako kao sto sa svojim prijateljima komentarisem neke stvari i cudimo se drugima i nekim modelima ponasanja
verovatno i vi sve to radite, samo zaboravljate, no, nije ni bitno sada
link sam stavila, pa stavila, nije ni prvi ni poslednji put da linkovi tog tipa kruze po celom netu
i da zavrse ovde
samo, uvek se nadje neko ko ce od aktera napraviti zrtveno jagnje
s tim sam se davno pomirila

ajde malo da banalizujem celu stvar
kad je kruzio snimak one suzane mancic
nisam jos cula da je neko rekao e jadna ona, nije to zasluzila

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back