Зоки
Legenda
- Poruka
- 51.706
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slušaj, meni je teško da nastavim ovu diskusiju tako da te ne uvredim
zato ću te samo zamoliti da se ne uzdižeš toliko iznad ljudi o kojima u suštini ništa ne znaš
jer se mi ovde na forumu svi znamo, znamo sve o svačijoj pameti i gluposti, ukusu i neukusu i tako
u stvari, u pravu ste svi vi
i treba da bude tako
da za jedno 50-100 godina u celom svetu zavlada glupost i ljudi kojima je lako upravljati i dirigovati
ne treba niko da upire prstom, na dobrom smo putu
jednostavno, trebalo bi svi da ucinimo nesto
da i nasa deca jednog dana budu bas ovakva
sto da ne, pricajmo svima kako u tome nema nista lose, cak je i pozeljno
pa nismo bolje ni zasluzili
divim se tom citavom novom poretku
ja imam jedan problemčić u word-u... nikako nemam opciju da mi Heder bude različit, već je isti za svaki list... ranije sam to sve ok podešavala, sada neće
možda sam u međuvremenu zaboravila kako:S
Može neko da mi kaže kako se to podešava?
nemoj se ti mnogo brinuti o sunovratu društva, nego popričaj sa nekim umnijim, pa sagledaj gdje si ti lično nalaziš na toj ljestvici pameti, ukusa, ljepote i svega ostalog... tek tada, ako budeš sigurna u svoj kvalitet, kreni kritički da posmatraš kvalitet nekog drugog... ako i dalje budeš imala želju
čovjeku se ne pomaže upirući prstom u njega i rugajući mu se, tako ni ti nećeš pomoći ovoj djevojci koju si ismijala a ni društvu
U pravu si za to da svi treba da učinimo nešto... i tu se kreće od sebe, ne od drugog, i tvoja djeca neće biti kao bilo ko, ako ih ti svojim primjerom naučiš da ne budu.
opa, opet te priteralo?![]()
pa i nije koliko bih zelelapa bre baš ti aktivna lignja, sunce ti <3
pa ništa, javi se kad budeš u kraju, da vidim ti sredim nešto)))
e pa dobro
da ne bude posle kako nisi lepo primljena i to![]()