Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, a smesno zvuci kad se kaze tako nesto, al' jeste... skrecu paznju sa svega.... ljudi nemaju 'leba da jedu, a oni sve nesto forsiraju takve stvari... evropske... a, kad pogledas bolje, na primer, francuzi... 100 kilometra smo daleko od njih... u svakom pogledu... pa, i vepar se razlikuje kad poraste u nekom madjarskom selu, a ne covek... a sto kasnimo 100 dana, nikom nista... na primer, dok smo se mi nakanili da uvedemo zakon o tome da mora da se vozi sa upaljenim svetlima, oni su shvatili da upaljena svetla trose vise energije, samim tim i derivata, a uz to ide i vece zagadjenje... pa sad ukidaju taj zakon... i stalno tako... al' smo najpametniji.... provereno... evo, toj jednoj sto je ja znam to rekla drugarica iz slovenije... a, ona ako kaze, onda...

pa naravno da se sve to radi zbog skretanja paznje
ovom napacenom narodu
da im skrenu paznju sa svih poskupljenja koja ce da nam siknu
a sto se tice zagadjenja i tih stvari, ma boli njih uvo za to, sve dok im se kasice prasice pune i prelivaju
a ne, nego im je zao sirotih nepusaca, sad odjednom
a ja sam sisala veslo onda

he hehe... a, salio sam se malo, majke mi... bole njih uvo za obicne crve koji nemaju od cega da zive... i boli ih uvo za to za koga ces ti da glasas, pa da skrecu paznju... uvek ce biti dovoljno lufta da se izbori pokradu, ko god da dodje... sit gladnome ne veruje.... uvek je bilo tako... bas ce zakon o pusenju skrenuti misli sa necega... nekako mi je logicnije da su 'huligani', bivsa 'pesnica naroda' zapalili bas arhivu ds-a, nego to... brate, sve ti je to globalizacija... uzmi za primer godes cipelic... he hehe...

he hehe... a, salio sam se malo, majke mi... bole njih uvo za obicne crve koji nemaju od cega da zive... i boli ih uvo za to za koga ces ti da glasas, pa da skrecu paznju... uvek ce biti dovoljno lufta da se izbori pokradu, ko god da dodje... sit gladnome ne veruje.... uvek je bilo tako... bas ce zakon o pusenju skrenuti misli sa necega... nekako mi je logicnije da su 'huligani', bivsa 'pesnica naroda' zapalili bas arhivu ds-a, nego to... brate, sve ti je to globalizacija... uzmi za primer godes cipelic... he hehe...

pa naravno da se moze skrenuti paznja jer je nasa zemlja bila druga po broju pusaca
pa ti vidi koliko je to ljudi i kolik ovisnika
nece se bukvalno skrenuti paznja, ali ce se ublaziti nezadovoljstvo vecine
pa primera radi, danas slusam ove zene na pslu, svaka koja je dosla, prvo je pocela o pusenju i zabrani
i kako ce i sta ce sad
i onda se svi ostali nadovezu i nikakve teme sem te, citav dan
psihologija mase, gomile

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back