Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Imam samo nešto da vam kažem.
A to je - vi ar d pesindžrs!
A to je - vi ar d pesindžrs!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
p šargarepica je za jedenje, ne za sočenje
ona pusi sargarepu
ti ces da mi kazes
da si hteo da mi pomognes tako s vremena na vreme
sad ni ne bi imala ovu krizu
i patila se
i pila glupu sargarepicu
e sad bi ti rekla sta pusim
nego
sta mi radi drugar
ne videh ga stoooo godina
ma, nema veze... da si ti ziv i zdrav... ti, hamburger, nisi najpametniji... moras da gledas diskaveri jedno 48 sati, pa da se javis i da pricas sve sto si videla... ili to, ili da se pravis kul i kako poznajes neke mnogo jake ljude, al' ti to nije bitno.. ono, nekog pevaca koji je imun na pare i to... andergraund... i kako izlazite na ista mesta... ma, nema veze... pres'o vam rikan danas rezident ivl danas.. i poslednju kraljicu, sto sam mislio da je najteza, najlakse sam ubio... ima neki sajt gde ti kazu fore... kao, ti trebas da ga uhvatis i onesposobis, a onda Sheva, tvoja drugarica, treba da mu fikne noz u zuto srce... njegovo... iste boje kao onaj maneken tadic sto ima... ma, znate decka sigurno... sto puci usta u kameru kao moldavka u ogledalo kad se gleda... umesto da napravi ljudima da zive zivot i da ne brinu za novu godinu...
eno ga kutji davi dzukca i razmislja o budutjnosti))))
pa to je lepo, bas bih volela da ga vidim na nekoj kafici
zapostavila sam prijatelje totalno
poremetila sam se poslom, ne mogu da se naspavam
msm, to dok ne udjem u stos i ne naucim se da lezem na vreme
a pozvali me i da igram odbojku sa njima utorkom i cetvrtkom, msm, to za njihov sindikat
obradovali se sto sam visoka haha
ti, hamburger![]()
Idi ondak, putuj igumane i niš' nek te ne zadrži!
Pozdravi mi Be-o-grad, glav-ni grad i gicu i zokija ako ih vidiš negde u prolazu i tako to sve))