Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma, nema veze... da si ti ziv i zdrav... ti, hamburger, nisi najpametniji... moras da gledas diskaveri jedno 48 sati, pa da se javis i da pricas sve sto si videla... ili to, ili da se pravis kul i kako poznajes neke mnogo jake ljude, al' ti to nije bitno.. ono, nekog pevaca koji je imun na pare i to... andergraund... i kako izlazite na ista mesta... ma, nema veze... pres'o vam rikan danas rezident ivl danas.. i poslednju kraljicu, sto sam mislio da je najteza, najlakse sam ubio... ima neki sajt gde ti kazu fore... kao, ti trebas da ga uhvatis i onesposobis, a onda Sheva, tvoja drugarica, treba da mu fikne noz u zuto srce... njegovo... iste boje kao onaj maneken tadic sto ima... ma, znate decka sigurno... sto puci usta u kameru kao moldavka u ogledalo kad se gleda... umesto da napravi ljudima da zive zivot i da ne brinu za novu godinu...

ma, nema veze... da si ti ziv i zdrav... ti, hamburger, nisi najpametniji... moras da gledas diskaveri jedno 48 sati, pa da se javis i da pricas sve sto si videla... ili to, ili da se pravis kul i kako poznajes neke mnogo jake ljude, al' ti to nije bitno.. ono, nekog pevaca koji je imun na pare i to... andergraund... i kako izlazite na ista mesta... ma, nema veze... pres'o vam rikan danas rezident ivl danas.. i poslednju kraljicu, sto sam mislio da je najteza, najlakse sam ubio... ima neki sajt gde ti kazu fore... kao, ti trebas da ga uhvatis i onesposobis, a onda Sheva, tvoja drugarica, treba da mu fikne noz u zuto srce... njegovo... iste boje kao onaj maneken tadic sto ima... ma, znate decka sigurno... sto puci usta u kameru kao moldavka u ogledalo kad se gleda... umesto da napravi ljudima da zive zivot i da ne brinu za novu godinu...

pa jes, bas cu da vam pricam sta sam gledala :D
to ti je isto kao da drzim cas u praznoj ucionici

ja sam kontras, ja bas necu da sam kul
najvolem kad me ne vole, eto....

a luco bre, nije mi nista
ne videh onog mog brkajla vec nedelju dana
jer sam ovde i radim i tako
al sutra palim kod njega da se malo mazim
jako mi nedostaje
i ne znam ni sta koji moj i dolazim ovde kad me nista ne interesuje
i samo mislim na jedno :D
e tako
divnooo smo caskali

eno ga kutji davi dzukca i razmislja o budutjnosti :)))))

pa to je lepo, bas bih volela da ga vidim na nekoj kafici
zapostavila sam prijatelje totalno
poremetila sam se poslom, ne mogu da se naspavam
msm, to dok ne udjem u stos i ne naucim se da lezem na vreme
a pozvali me i da igram odbojku sa njima utorkom i cetvrtkom, msm, to za njihov sindikat
obradovali se sto sam visoka haha

pa to je lepo, bas bih volela da ga vidim na nekoj kafici
zapostavila sam prijatelje totalno
poremetila sam se poslom, ne mogu da se naspavam
msm, to dok ne udjem u stos i ne naucim se da lezem na vreme
a pozvali me i da igram odbojku sa njima utorkom i cetvrtkom, msm, to za njihov sindikat
obradovali se sto sam visoka haha

ti si kao onaj cvrchak sto je celo leto sviro kujcu pa dosla zima i frkaaaa :)))))
ili je to bio skakavac :-/

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back