Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:think: znaci ili ce sutra da mi da otkaz...ili cu ja da toliko puknem sa zivcima pa cu ga ja dati...ili cu opet da iskuliram i da mrzim do podne sebe a od podne ceo svet :neutral:
hebo glupi sljakerski poso...aj da je bar nesto oko cega se vredi cimati...uopste ni ne znam sto se uzbudjujem

a mila postoji gradacija...nije crno ili belo...mnogo tu faktora ulazi..videces jednom..ili neces...ovo u svakom slucaju ne treba da vidis
danas pricam sa ribom lokal pored..i ona radi sljakerski...iliti ne radi milina sedi ceo dan..veca joj je plata od mene...a vlasnika vidi jednom u sto godina..krace radno vreme...prijavljena na pun iznos
e sad da ti ne poredim sa mojim

da se za zelen bor uhvatim i on bi se zelen osusio :( :lol:

a na stranu to sto bih trebala da radim negde sasvim drugde

a mila postoji gradacija...nije crno ili belo...mnogo tu faktora ulazi..videces jednom..ili neces...ovo u svakom slucaju ne treba da vidis
danas pricam sa ribom lokal pored..i ona radi sljakerski...iliti ne radi milina sedi ceo dan..veca joj je plata od mene...a vlasnika vidi jednom u sto godina..krace radno vreme...prijavljena na pun iznos
e sad da ti ne poredim sa mojim

da se za zelen bor uhvatim i on bi se zelen osusio :( :lol:

a na stranu to sto bih trebala da radim negde sasvim drugde

не знам, ја зато гледам да постанем толико добар стручњак (ако уопште у политичким наукама и филозофији може постојати стручњак, већ интелектуалац)
да ме нико не би могао одбити, чак штавише, гледам да ме сви једног дана хоће јер знам врхунски да обављам свој посао.
колико ћу у томе успети, видећемо

0007.gif

madafaka :hahaha1:

:eek:

:zcepanje::zcepanje::zcepanje:

mada ova je skoro ko prosecan forumas :zcepanje::zcepanje::zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back