Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kod neke moje tijane u firmi radi jedna devojcica, cisti im kancetelarije
i ode devojce da im kupi boorek, kad neki garagan na vrata, pita za nju.
oni kazu pa tu je, sad ce ona da dodje, a on kaze, ma nema veze recite joj samo da je
pozdravio vinetuu, njen decjko

:D

e, a ja sam nesto shvatio da, u stvari, to rodoljublje u meni upravo probude neki likovi koji se busaju u grudi, a nemaju bas puno pojma o celoj toj prici... kad pocnu da pljuju, a ja kazem sebi 'e, nece moci tako'... a, onda, posle par sekundi, shvatim koliko me u stvari nije briga za sve te price... posto, pravo da vam kazem, sve bi' te ljude i zemlje menjao za jedno parce iste, pored mora, koju mogu da koristim dokle god sam ziv... a posle toga, pa... i nije me bas nesto preterano briga, iskreno...

a, isto, gled'o sam juce onaj film sto onome ubiju zenu i cerku i onda oslobode tog ubicu pa on krene da isteruje svoju pravdu i da ih uci pameti... al', normalno, onaj koga bi' na njegovom mestu prvog sklonio, otkriva celu igru zahvaljujuci svom blistavom umu i snalazljivosti i sprecava ga dok nije napravio vecu stetu... i nije ubio ceo politicki vrh amerike... tako da, moram vam priznati, bio sam razocaran po malo... posto bi se film zavrsio drugacije da sam ja bio scenarista... a, jos plus, zelja poslovnog tipa mi je da odem u ameriku, da radim kao humanitarac... ili holandija i belgija... moze isto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back