Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
najvise mrzim ovo sto se sad desava
a imamo bus za more u 21 i 30 a sta mislis oce nam to biti bolje ili u 17 h ili u ***** ili u picku materinu ili kad ce nam biti najbolje a sta da nosimo da li da nosim integralnu kiflu ili belu kiflu ili ***** ili pickumaterinu da nosim sta ce mi biti bolje

zashto si praznu listu nepozeljnih slikao u 10 do 10...kada je Chee to napisala u 11 i 5 :mrgreen:

to si videla "poslednje vreme kad ste bili prisutni" i dalje stoji to vreme dok se ne izlogujem...valjda

2010-07-14114119-1.jpg

Poslednja izmena:
ti lekari su, nazalost, da udjes i da samaras sve redom... bez preskakanja... to mogu iz iskustva da vam kazem... razumem da vremenom oguglaju, da nemaju vise istu kolicinu emocija, ali, brate mili, da ih toliko nije briga za ljudski zivot, to je nesto neverovatno... a jos su i placeni za to... i svi se nesto bune... mislim, cast izuzecima, ali je ogromna vecina bezosecajna potpuno... i sestre isto, koje su veci strucnjaci od bilo kog doktora... i sve im je samo ako mogu da ti uzmu malo para... ili sok... ili kilo voca koje kosta 50 dinara... al' bitno je da uzmu nesto... ako im ne platis, nece ni da te pogledaju... a kad cuju da mozda i ti njima mozes nesto da pomognes, onda su ti veca rodbina od najblizih... uzas...

nemas razloga da mi stavis :)

pa dobro..ako ti tako kazes

nego..sad ozbiljno

neam pojma..razumes...missim verovatno,cak bih ja i pokusao da objasnim i sve..ali..nekako znam da se ne moze stati na tom i takvom objasnjenju,vec...mora da usledi neizbezno ali..pa onda natezanje,pa nadmudrivanje i sve sto ide uz to...a trenutno,zaista...nemam kapacitet za takav crusade...nazalost.

Poslednja izmena:
pa dobro..ako ti tako kazes

nego..sad ozbiljno

neam pojma..razumes...missim verovatno,cak bih ja i pokusao da objasnim i sve..ali..nekako znam da se ne moze stati na tom i takvom objasnjenju,vec...mora da usledi neizbezno ali..pa onda natezanje,pa nadmudrivanje i sve sto ide uz to...a trenutno,zaista...nemam kapacitet za takav crusade...nazalost.

:neutral:
leleee
pa tu nesto ima ocigledno.
ok za kapacitet, kad te ne bude smaralo reci, volela bih da znam.
posto nemam pojma iskreno :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back