Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da je Srbija izgubila od Španije, bar bi neko sad na ulici urlao "mamu vam ebem, da vam ebem" ili nešto slično. Ovde ćute.
Rekao bih im: "Pa urliknite bar nešto, beknite bar, stradaće vam zdravlje od toliko potisnutih frustracija" ali sve i da mogu da im kažem, da imam neki vogonski razglas, ne vredi - ne razumeju me.

Sad prolaze neki Španci, pa se vesele, duvaju u trube...
Pa da su Australijanci to uradili u Bg-u posle utakmice bila bi im spaljena ambasada, sve uz pratnju vatrenih govora predstavnika svih parlamentarnih stranaka preko razglasa.
E jesu ovi Nemci ubijeni u pojam, nije ni čudo što siluju decu i puštaju na YouTube sopstvene snimke kako urlaju na kompjuter.

pa ok, svako ima svoj način iskazivanja emocija
ja ne mislim da je zdravo da se polomi makar i čaša zbog izgubljene utakmice =)
io tako... u svetlu nedavnih događaja malo je čudno što pominješ kako nemci siluju decu i to...

je l gotov taj fudbal
je l bilo finale
idem sad deco

pusa

barack-obama-president-des-usa.jpg

pa ok, svako ima svoj način iskazivanja emocija
ja ne mislim da je zdravo da se polomi makar i čaša zbog izgubljene utakmice =)
io tako... u svetlu nedavnih događaja malo je čudno što pominješ kako nemci siluju decu i to...

Pa pominjem baš zato što je to aktuelno, cela frka oko masovnih silovanja u katoličkim uinternatima, Papin brat umešan u zataškavanje itd.
Ovo večeras je samo jasan primer nihovog velikog problema - neiskazivanja emocija u bilo kojoj situaciji. Od malena ih uče da sve suzbijaju i sabijaju i da navlače maske, tako da na kraju zaborave kako da se raduju i kako da tuguju. Onda nije ni čudno da ima toliko devijantnih - mnogi kanališu svoju energiju na pogrešan način i produbljuju svoje frustracije.
P.S. Da se razumemo, mene to njihovo ponašanje nervira zato što mi ih je žao, daleko od toga da ih prezirem, ili da se radujem njihovom porazu.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back