gost 174064
Veoma poznat
- Poruka
- 13.982
na sta bre upload
iam akaunt
i kad idem na sher
nema krste nigde naravno
ahaa...hoces da vishta na forum...
pa pejstujes samo kraj linka..posle znaka =
i stavis ga u youtube tag
Kod:
[YOUTUBE][/YOUTUBE]

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
na sta bre upload
iam akaunt
i kad idem na sher
nema krste nigde naravno
[YOUTUBE][/YOUTUBE]

pa kad odes u "napredne opcije" za odgovor videces ovu ikonicuizvini danas sam glupi
koji jutjub tag
gde je to
i posle paste mora se ukuca "&феатуре=релатед"ahaa...hoces da vishta na forum...
pa pejstujes samo kraj linka..posle znaka =
i stavis ga u youtube tag
![]()
ovako...idi u "korisnicki profil"...pa "izmeni opcije"...pa skrooooz doole imas "Interfejs editora poruka" izaberi standardni ili napredni editor...verovatno ti je namesteno na osnovni pa nemas te opcijemeni su to objasnjavali vec
ali ja uopste nemam u naprednim opcijama nikakve ikone
znaci joj
)
Ma ja sam zaduzen za ljudske resurse
btw...bio sam kod Kertesa u kancelariji dok si ti jos radila u pekari
ono UC,a tadasnja SUC je na NBG...kod fontane..akcijao sam nesto po anexu zgrade ovo ono..

treba da ti bude ukljucen BB kodpise da je html kod iskljucen mozda zbog toga
bljuc
gde se to ukljucuje

e..smaras..dosadna si...missim..ne znam kako da ti kazem na lep nacin...da mi nisi vise interesantna...prosla me jutarnja eu4ija...cimacu te opet sutra ujutrue baš mi je drago zbog tebe
gospodina Braciku nisam imala čast da upoznam jer sam ovde tek 6 godina, ali nisam došla iz pekare (neznam što pokušavaš da poniziš mene i sva druga zanimanja).
A ako si zadužen za ljudske resurse onda teško da je tvoja "duša" ostala ne ukaljana, ako ne vaj kremom onda nečijim suzama. Vidiš, niko nije bezgrešan.![]()

)
))
iscup'o joj sa sajta
)zdravo kure kako jeма ни твој не мож се гледа
какве везе има
приличноzdravo kure kako je
e..smaras..dosadna si...missim..ne znam kako da ti kazem na lep nacin...da mi nisi vise interesantna...prosla me jutarnja eu4ija...cimacu te opet sutra ujutru
nadam se da si zapamtila....samo na vr' kasicice

oOoOOo mastere pa ti si bas neki simpatican deckic
slatko slatko