Kafana"********"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E...ako neko vidi Umu Turman...nek' joj kaze da je cekam ispred oltara...i ono..nek pozuri i sve...ugrejace su ruska salata :)))

ovo bi lako mogla biti najveća svadbena gadost koju sam ikada videla =I

raisa, pa mora da ima još ljudi koji su to polagali pre tebe, pitaj njih
al ja čisto sumnjam da to znači da nikada nećeš moći da izađeš na ispit
može čak i da se dogodi da vas je i za ovaj rok samo zastrašivao, bolonja radi na tom školskom principu

ptali smo mi
doduse ne za polaganje
vez za profesora
prosle godine je 60 posto ljudi ( i vishe ) roknulo godinu zbog ovog
reko nam je

''bicu srecan ako bar 30 posto vas prodje u sledecu''

i prvol se nasrao ako ne polozimo u junu,da ne da u septemberu,pa je to opovrgao posle

i ne zxbog predmeta,da je nuzno tezak jako

nego zbog njega i njegovih ludackih pravila

auu brate..naci..uplatili mi juce neku..ne znam..."kintu"..fazon..deo dela cash dela ili tako nesto...za april brate...oko 10 maso...i ybtt...sipam gorivo..platim tu neke racuncice...malopre do prodavnice ... i to bi bilo to...otprilike..ostala je jos neka beda..al' ako nista...video sam se i sa lerdijem i sad me zabole...
a treba jos i taj neki ziral...kao...al' to moram da ostavim..kad bude..da pokrije neke chekove n' shiitt..

pa nista....posle toga..charapa na vanglu i pravac menjachnica da mi usitne hekler :)))))

auu brate..naci..uplatili mi juce neku..ne znam..."kintu"..fazon..deo dela cash dela ili tako nesto...za april brate...oko 10 maso...i ybtt...sipam gorivo..platim tu neke racuncice...malopre do prodavnice ... i to bi bilo to...otprilike..ostala je jos neka beda..al' ako nista...video sam se i sa lerdijem i sad me zabole...
a treba jos i taj neki ziral...kao...al' to moram da ostavim..kad bude..da pokrije neke chekove n' shiitt..

pa nista....posle toga..charapa na vanglu i pravac menjachnica da mi usitne hekler :)))))

ma opusteno brate...samo da se proshvercujemo kroz jul i eto vanrednog zgoditka u avgustu :)))))

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back